Szekeres Viktor

2010-ben jön a Hajlakk 2.

Amíg idén a Mamma Mia! és a High School Musical 3: Végzősök durrant legnagyobbat a musical szcénán belül, addig tavaly a Hajlakk (Hairspray), mely magáénak mondhatta Amerikán belül minden idők legtöbbet hozó musicalpremierjének címét is.

Az első hétvégén 27,5 millió dollárt termelő filmet azonban idén előbb az Abba-musical (27,8 millió dollár), majd a gimis énekelde (42 millió dollár) szorította le a csúcsról, de ettől függetlenül a sikert természetesen folytatást vont maga után.


Adam Shankman rendező a 2010-re tervezett Hajlakk 2-ről az Entertainment Weekly-nek nyilatkozott és elmondta, hogy már megvan nagyjából a történet, melybe az eredeti, a 80-as években készített Hajlakk rendezője, John Waters is besegített - jelenleg az alkalmas írókat keresik. A történet középpontjában továbbra is Tracy Turnblad fog állni, aki barátaival a következő zenei korszakot fogja megélni a 60-as évek végén.

Az időszak pikantériája természetesen az, hogy rettentően át volt itatva politikával és jelentős változásokat élt meg akkortájt az amerikai nép. A film a történelemi elemek bevétele ellenére továbbra is humorközpontú marad és a tinik legnagyobb örömére a Zac Efron által alakított Link is vissza fog térni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #4
    Részemről az első rész Amanda Bynes miatt volt nézős.
    Lehet, h. furán hangzik, h. valaki egy bizonyos személy miatt néz meg egy filmet, de hát ez van, belőle sosem elég...számomra..:D

    Amúgy ebben benne lesz?
    Mindjárt utána nézek...
  • npityusk #3
    igazad van .... De már ha lesz benne politika azt az amcsik nagyon el tudják rontani
  • winnie #2
    hát, érdekes lesz, a hajlakk olyan egyszerinek tűnt. nehéz lesz a zsenialitáésát megközelíteni.
  • Broafka #1
    nem tudom, de ez a cikk annyira lényegrelen és érdektelen... mintha azt írták volna, hogy jön a Beethoven 6 vagy mennyi... vagy a kishableány 3, vagy nem is tudom