Szekeres Viktor

Dollhouse: 2008/09 kedvenc sorozata?

Nemrég értesülhetett a nagyközönség az amerikai csatornák ősztől induló sorozatairól és azonnal megindult a találgatás, hogy melyik lesz képes megismételni az idei Terminátor-sorozat által generált érdeklődést.

Sokan az új Knight Rider szériára voksolnak, van olyan is, aki a Lost egyik készítőjének, J.J. Abrams-nek az új, X-akták-beütésű sorozatára, a Fringe-re szavaz, de egy kisebb csoport olyannyira meg van győződve arról, hogy Joss Whedon scifije, a Dollhouse lesz a befutó, hogy már megmentési kampányukat is elkezdték. Mégpedig az alapján, hogy a csatornák mindig a legjobb sorozatokat szüntetik meg, hiszen ezek nem találnak rá a tömegek ízlésére.


A Dollhouse a Buffy és a Firefly készítőjének legújabb próbálkozása lesz Eliza Dushkuval a főszerepben és egy "babaügynökségről" fog szólni, egy olyan szervezetről, mely emlékezettörölt "katonáit" képes emlékekkel feltötelni, hogy azok alapján végrehajtsanak egy küldetést. A gond akkor adódik, amikor az Echo nevű "baba" elkezd emlékezni a múltjára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Branson #5
    Ez meg a másik. :D
  • BobaFett #4
    Nekem meg Eliza szerepelhet egy kupac kakiban is, akkor is nézni/imádni fogom :)
  • Branson #3
    ezt kifejtenéd bővebben?!
    csak mert (SPOILER) a sziget egy hatalmas donor-gyár volt a gazdagoknak, nem mozdulhattak ki, azt hitték fertőzött a világ, és mindenki a Lotto-zott, ahol a nyertest pótalkatrésznek használták
    a Dollhouse azért más... sokkal inkább johnny memonic mint sziget, ha már hasonlítgatni akarunk. amúgy meg mindegy, ha josh whedon égy kupac kakiról készít egy egórás dokumentumfilmet én még azt is megnézném, mert eddig sosem nyúlt mellé... Nem értem mért meglepő rajongani érte? és amit a fox művelt a firefly szériával az botrányos, és nem irreális a félelem.
  • NSC #2
    ha valaki megnézi a sziget című filmet akkor láthatja hogy nagyvonalakban abból készül a sztori
  • Mister #1
    azért egy még be nem mutatott szériáról kijelenteni valamit... háát...