Szekeres Viktor

Felkerült a netre az Orville 3. évadának a kezdése

Így kezdődik az Orville 3. évad.

Miután Seth MacFarlane bejelentette, hogy a The Orville című komédia március helyett csak június elején folytatódik a Hulun, kárpótlásképp megmutatta a rajongóknak az alábbi videót, mely elmondása szerint az új szezon első perceit, valamint az új főcímet tartalmazza. Mint látható az új szezon új alcímet fog kapni, a New Horizons-t.


A klasszikus Star Treket megidéző, illetve az előtt tisztelgő (vagy másoló - nézőpont kérdése) széria története szerint a 25. században az U.S.S. Orville űrhajó új kapitányt kap, s persze minden héten egy küldetést, amiknek lényege a felderítés, aminek során az emberekkel és űrlényekkel teli legénység szembenéz "az űr csodálatos és veszélyes világával".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #5
    Igazából nem lehetetlen, hogy később megtörténik. Egy időben MacFarlane azt nyilatkozta, hogy neki ez lesz az utolsó évada. Most vagy meggyőzték, hogy folytassa utána is, vagy átadja majd a stafétát (feltéve ha nem jön a cancel). Adrianne Palicki amúgy simán tovább tudná vinni a sorozatot.

    Személy szerint remélem, hogy megél 6-8 évadot, mint a standard Star Trek sorozatok. Persze sok benne a felmelegített klasszikus történet, de még mindig ez áll a legközelebb a Star Trek szellemiségéhez.
  • Cyberdog #4
    Nem. Az alaplegénységből mindenki visszatér.
    Seth MacFarlane - Capt. Ed Mercer
    Adrianne Palicki - Cmdr. Kelly Grayson
    Penny Johnson Jerald - Dr. Claire Finn
    Scott Grimes - Lt. Gordon Malloy
    Peter Macon - Lt. Cmdr. Bortus
    Jessica Szohr - Lt. Talla Keyali
    J. Lee - Lt. Cmdr. John LaMarr (as J Lee)
    Mark Jackson - Isaac
    Anne Winters - Ensign Charly Burke

    Szerintem a New horizons-ra arra utaltak, hogy Hulu-hoz került a sorozat, több szabadsággal és jóval nagyobb költségvetéssel. De azért lesznek új szereplők is.
  • janos666 #3
    Új kapitány? :O
  • NEXUS6 #2
    Hajrá! :) A legjobb Star Trek sorozat. XD
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2022.02.22. 16:16:37
  • derapoka #1
    Véégre! :)