Szekeres Viktor

Elhalasztották az Orville visszatérését

Később láthatjuk az Orville folytatását.

Seth MacFarlane bugyuta humorba öltöztetett Star Trek-utánérzése, az Orville komolyabb sikert eddig nem tudott elérni, viszont a komoly produkciója elég sok időt vett eddig is igénybe, és a járvány miatt ez az aspektus csak még hangsúlyosabb lett. És azok után, hogy tavaly nem folytatódhatott az időközben a Fox csatorna által elengedett és a Hulu digitális platform által felkarolt széria, márciusban sem fog, pedig ez volt a terv.

A készítő rajongókhoz intézett levelében ezért a járványt okolta annak ellenére, hogy az utómunka folyamatokban közel sem szól bele annyira, arról nem is beszélve, hogy számos produkció, többek között a valósi Star Trek-sorozatok is folyamatosan készülnek. Mindenesetre az új premierdátum június másodika, ezt már minden bizonnyal sikerül tartani. És ki tudja, talán ez azt is jelenti, hogy a széria itthon így világpremier lehet, hiszen addigra van némi esély arra is, hogy idehaza elindul a Disney+.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • drsx #2
    "[...] bugyuta humorba öltöztetett Star Trek-utánérzése [...]" - eleinte pont az ilyen "bugyuta" megjegyzesek miatt vonakodtam megnezni. Mint kiderult, nehany idetlen elso evados poentol eltekintve szerencsere ez egyaltalan nem Family guy. Tobbek kozott ez a fajta hibas besorolas okozta a Firefly vesztet is.

    "[...] az Orville komolyabb sikert eddig nem tudott elérni" Ennek egyertelmuen ellentmond az Imdb (Orville: 8.0/68k, Picard: 7.5/54k, Disco: 7.1/113k), a Rotten tomato (Orv s01: 94%/9k, Picard s01: 54%/3k, Disco s01: 50%/9k ), valamint a teny, hogy a Fox-on ez volt a legnezettebb uj sorozat 2015 ota es a legmagasabbra ertekelt "csutortoki sorozat" a csatornan. Mindezt annak ellenere, hogy a Kurtzman treket sokkal nagyobb erovel reklamozzak, mint a Seth treket.

    A cikk masodik fele viszont sajnos igaz. A virusra valo hivatkozas mar csak egy rossz urugy. Van egy olyan erzesem, hogy nem lesz 4. evad (a tevedes jogat fenntartom). Tudom, elvileg a 3. evad nezettsegetol teszik fuggove a folytatast, viszont Adrianne Palicki elszolasa meglehetosen komolynak es veglegesnek hangzott.
  • janos666 #1
    :(