Szekeres Viktor

Befejezik a Stranger Thingset

Az ötödik lesz a Stranger Things utolsó szezonja.

A Netflix egyik legnépszerűbb sorozata a Stranger Things, mely ugyan nem érhet mondjuk egy Squid Game nyomába, de az évek során hatalmas rajongótábort alakított ki magának, és ezek a rajongók minden bizonnyal nagy örömmel fogadják majd a hírt, hogy a negyedik évad után még egy szezont kapnak kedvencükből, ugyanis a platform hivatalosan is bejelentette az ötödik évadot.

Mivel a legutóbbi ST-szezont majdnem 3 éve láthattuk, nem nagyon tudhatjuk, hogy a mostanság legnézettebb sorozatokhoz képest hol helyezkedik el a széria Netflixen - egyrészt azért, mert 4 év alatt elég komolyan megnőtt a felhasználó bázis, másrészt pedig mert akkor még más metódus alapján közölt adatok a Netflix a közvéleménnyel. Érdekes lesz látni majd, hogy vajon olyan sorozatok szintjén mozog a sorozat, mint a Sex Education, You vagy a The Witcher, vagy esetleg a Bridgerton, Lupin és a Money Heist szintjén van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Jaj, hát nem elég, hogy a szövegértelmezés nem megy (nézettségről, népszerűségről van szó, a Squid Game pár hét alatt lett minden másik sorozatnál sokkal népszerűbb), de képben sem vagy.

    Amellett, hogy a Stranger Things konkrétan kimeríti a beszélünk róla egy ideig utána meg már nem kategóriát (igen, popkult szenzáció, szuper sorozat, de az elmúlt 2,5 évben nem volt téma), a Squid Game (ami szerintem nem nagy eresztés) úgy tarolt le mindent, hogy pl. pár hónap alatt több nézettséget generáltak a user kontentek youtube-on, mint az addigi csúcstartó Game of Thrones egy évtized alatt.

    Járj nyitott szemmel. Attól, hogy valamit jobban szeretsz, még nem lesz népszerűbb.

    “ egy olyan sorozat amiert elofizetunk a Netflixre”

    Ha valaki csak egy sorozatért fizet elő, azzal nem megy sokra a Netflix, egy havi díj évente vagy 2-3 évente. Ha csak egy valami érdekel, akkor nyilván nem maradsz előfizető a köv. szezonig.
  • Linachan4 #2
    Hát párom utálja szerinte idegesítő, gyerekeknek készült akiket még meglehet fogni ilyesmivel. Én ugyan végig néztem de nem hagyott bennem maradandó nyomot, de azért szeretném látni az utolsó évadot. A Squid Game viszont olyan amit még a mai napíg emlegetünk és szeretünk. Szóval szerintem ezt ember válogatja hogy ki hogyan látja.
  • Sequoyah #1
    Nem erhet a Squid Game nyomaba? LOL, talan inkabb forditva:D
    A Squid Game az kb a Tiger King kategoria. Megneztuk, beszeltunk rola egy honapig, aztan elfelejtjuk.
    A Stranger Thing viszont evek ota nepszeru, es ez egy olyan sorozat amiert elofizetunk a Netflixre, nem csak megnezzuk ha mar ugyis megvan az elofizetes.