Szekeres Viktor

Menekülnek a nézők a Mátrix 4 vetítéseiről

Ritka nagyot zuhant az új Mátrix.

A The Matrix Resurrections eleve kevés embert érdekelt, csak nagyon keveseket győztek meg a reklámok annyira, hogy belenézzenek a filmbe, de a jelek szerint még a legelkötelezettebb Mátrix-hívőket sem nyerte meg annyira, amit láttak, hogy jó hírét vigyék az akciómozinak. Ez abból szűrhető le, hogy döbbenetes mértékben zuhantak meg a film bevételei a második hétvégéjére Amerikában.

Míg a legtöbb film bevétele nőtt ezen a pénteken múlt péntekhez képest, addig a Mátrix 4-é 67%-kal csökkent. Az 1,03 millió dolláros péntek pedig 30,5 millió dolláros 12 napos teljesítményt jelet előre. Összehasonlításképp a filmmel egyszerre bemutatott Énekelj 2 (Sing 2) 6,4 millió dollár hozott pénteken, ami a nyitó 22,3 milliós hétvége után egy újabb 20 millió fölöttit eredményez jó eséllyel, amiből következik, hogy jövő hétre a 100 millió dolláros amerikai bevétele is meglesz az animációnak, mely így a járványidőszak alatt elsőként fogja áttörni a 100 millió dolláros bevételi határt, és letaszítja a 2021-es animáció trónról az Encantót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #11
    Tisztában vagyok vele, hogy már többször használta ezt az idióta szófordulatot (amit nem tesz értelmessé az a tény, hogy rendszeresen elsüti), Rendszeresen látom - ez az előző menekülős cikkben hagyott kommentemben is kiderül - épp ezért értetlenkedtem. Ettől függetlenül minimum gyanús, hogy pár napra rá dafke ezt a címet kellett adni egy cikknek.
  • zetortraktor #10
    “ Csak hát pár napja én is beszóltam ugyanezen idióta szófordulat miatt, és most nyilván önérzeteskedve ideszúr egyet ”

    ööö, szerintem kicsit túlértékeled magad pont most linkeltem mashol ezt a 2008-as cikket: Menekülnek a nézők Keanu Reeves új scifijéről - korábbra mar nem akartam visszakeresni, mert minek, de több tucat ilyen van a keresőben, csak idén nyár óta tíz, gondolom, amikor egy bevétel nagyon megzuhan a második hétre. azaz kábé minden nagy premiernél, lol.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.01.03. 22:16:33
  • Dynamic #9
    Igen, pontosan ezt jelenti és nem azt amit a cikkíró közöli szeretne. Csak hát pár napja én is beszóltam ugyanezen idióta szófordulat miatt, és most nyilván önérzeteskedve ideszúr egyet azzal, hogy megint ezt a címet adja egy cikknek ami arról szól, hogy egyre kevesebben mennek el egy filmre.
    Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2022.01.03. 20:23:01
  • janos666 #8
    Ez a cím azt jelentené, hogy a film közben sétálnak kifelé tömegesen az emberek.
  • zetortraktor #7
    Ilyet csak az ír, aki balek módjára megnézte, hmm.
  • Jawarider #6
    Nem csodálkozom. Nézhetetlen.
  • quatlander #5
    "Hiba a Mátrixban"
  • Kódia #4
    Pedig ez a videó, mindent elárul arról, hogy mi is a probléma filmmel...

  • zetortraktor #3
    De hát bármikor meg tudod nézni, hogyan teljesített a Warner többi tavalyi premierjéhez képest a film, amik mind kijöttek streamben. Még a Disney+-osokat is ide lehet venni, bár azokért pluszba fizetni kellett. Meg ott vannak a Peacockos premierek. Meg ott vannak a Paramount+-os premierek.

    Az HBO Max-előfizetéssel rendelkezők vagy a letöltők, főleg Amerikában, mindig kisebbségben lesznek, nyilván ezen faktorok nélkül is hasonlóan rossz lenne a helyzet, csak a szám magasabb lenne.
  • avman #2
    mondjuk ezzel együtt érdekes lenne ha olyanhoz lenne mérve, ami streamben is kijött párhuzamosan a mozival.
    én utána nem nézek, nem vagyok annyira rákattanva már vagy 20 éve a számháborúra mint szv/vini