13
-
#11 Tisztában vagyok vele, hogy már többször használta ezt az idióta szófordulatot (amit nem tesz értelmessé az a tény, hogy rendszeresen elsüti), Rendszeresen látom - ez az előző menekülős cikkben hagyott kommentemben is kiderül - épp ezért értetlenkedtem. Ettől függetlenül minimum gyanús, hogy pár napra rá dafke ezt a címet kellett adni egy cikknek.
-
zetortraktor #10 “ Csak hát pár napja én is beszóltam ugyanezen idióta szófordulat miatt, és most nyilván önérzeteskedve ideszúr egyet ”
ööö, szerintem kicsit túlértékeled magad pont most linkeltem mashol ezt a 2008-as cikket: Menekülnek a nézők Keanu Reeves új scifijéről - korábbra mar nem akartam visszakeresni, mert minek, de több tucat ilyen van a keresőben, csak idén nyár óta tíz, gondolom, amikor egy bevétel nagyon megzuhan a második hétre. azaz kábé minden nagy premiernél, lol.
Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.01.03. 22:16:33 -
#9 Igen, pontosan ezt jelenti és nem azt amit a cikkíró közöli szeretne. Csak hát pár napja én is beszóltam ugyanezen idióta szófordulat miatt, és most nyilván önérzeteskedve ideszúr egyet azzal, hogy megint ezt a címet adja egy cikknek ami arról szól, hogy egyre kevesebben mennek el egy filmre.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2022.01.03. 20:23:01 -
#8 Ez a cím azt jelentené, hogy a film közben sétálnak kifelé tömegesen az emberek. -
zetortraktor #7 Ilyet csak az ír, aki balek módjára megnézte, hmm. -
Jawarider #6 Nem csodálkozom. Nézhetetlen. -
#5 "Hiba a Mátrixban" -
Kódia #4 Pedig ez a videó, mindent elárul arról, hogy mi is a probléma filmmel...
-
zetortraktor #3 De hát bármikor meg tudod nézni, hogyan teljesített a Warner többi tavalyi premierjéhez képest a film, amik mind kijöttek streamben. Még a Disney+-osokat is ide lehet venni, bár azokért pluszba fizetni kellett. Meg ott vannak a Peacockos premierek. Meg ott vannak a Paramount+-os premierek.
Az HBO Max-előfizetéssel rendelkezők vagy a letöltők, főleg Amerikában, mindig kisebbségben lesznek, nyilván ezen faktorok nélkül is hasonlóan rossz lenne a helyzet, csak a szám magasabb lenne. -
avman #2 mondjuk ezzel együtt érdekes lenne ha olyanhoz lenne mérve, ami streamben is kijött párhuzamosan a mozival.
én utána nem nézek, nem vagyok annyira rákattanva már vagy 20 éve a számháborúra mint szv/vini