Szekeres Viktor

Nem lesz több Így neveld a sárkányodat

Véget ér az Így neved a sárkányodat-filmek és sorozatok sora.

A Universal Pictures és a DreamWorks Animation Így neveld a sárkányodat-sorozatának az utolsó része lesz a How to Train Your Dragon: The Hidden World, amit jövőre mutatnak be. Ezt Dean DeBlois mondta el az EW-nak adott interjújában, amelyben a rendező először beszélt arról, hogy a filmet követően a tévésorozat sem folytatódik.

A záró film március elsején kerül bemutatásra az amerikai mozikban, és benne visszatér szinkronhangként Jay Baruchel, America Ferrera, Kit Harington, Cate Blanchett, Gerard Butler, Kristen Wiig, Craig Fergusonés F. Murray Abraham. Érdekes lesz látni, hogy a film képes-e ismét sikeres lenni, hiszen a második rész nem szerepelt túl jól hazájában. Míg Amerikában az első részt remekül fogadták, annak 217,5 millió dolláros bevételeit a folytatás alulmúlta, mindössze 174 millió dollárt termelt. A nemzetközi piac persze kompenzált, ugyanis Amerikán kívül 277 millió dollárról 444 millióra nőttek a bevételek a második epizódra. A többi animációs folytatáshoz hasonlóan idehaza ez a film is hatalmas kasszasikert aratott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #5
    Mindenki hazudik. Ezt jobb ha elhiszed nekem. :)
  • zetortraktor #4
    Igen, logikus, hogy ha sikeres egy brand, akkor nevet változtatnak, hátha elvesztik a nézőiket.
  • zetortraktor #3
    Komolyan, van, aki nem hiszi el? Nyilván lehet az ember alapból faszfej, hogy mindenkiről feltételezi, hogy hazudik, szíve joga, és az a legjobb ebben a taktikában, hogy soha senki nem fogja számonkérni rajta, mert az sosem derül ki, hogy valami utolsó-e, hiszen 2300-ban is készülhet rész.

    A legtöbb animációs sorozat 5 vagy 6 évados, a Dreamorksös animációkat szinte mind befejezték Miért ne lehetne elhinni, hogy ezt is, főleg, hogy 7 vagy 8 évad van belőle. A filmeket pedig érthető, hogy befejezik, hiszen ez is mekkora szenvedések után készült el. Inkább fordítják az erőforrásaikat valami sikeresebbre. A könyvek is véget értek egy ponton.
  • grobs #2
    "Nem lesz több..."

    Mert ha sikeres lesz, akkor már tudják, hogy más címmel folytatják.
  • takysoft #1
    "Nem lesz több..."

    Komolyan, van még, aki elhisz egy ilyen kezdetű hírt? :D