Szekeres Viktor

Kiderült, mikor láthatjuk az Angry Birds 2-t

Előre hozták az Angry Birds folytatásának premierjét.

A Sony Pictures bejelentette, hogy a tervezett 2019. szeptember 20-a helyett már szeptember 6-án mozikba kerül az Angry Birds folytatása, vagyis az animációs filmet közvetlenül az IT második része ellen küldik mozikba. A filmre vissza fog térni szinkronhangként Jason Sudeikis, Josh Gad, Bill Hader, Danny McBride és Peter Dinklage is, hozzájuk pedig olyan színészek csatlakoznak, mint Leslie Jones, Rachel Bloom, Sterling K. Brown, Eugenio Derbez, Zach Woods, Awkwafina, Lil Rel Howery, Dove Cameron, Beck Bennett és Brooklynn Prince.

Mint arról már többször is beszámoltunk, az első rész Amerikában 107,5 millió dollár hozott a jegyek eladásából, világszerte pedig 239,5 milliót. A költségvetés 73 milliós volt. Az Angry Birdsöt Fergal Reilly és Clay Kaytis rendezte és Jon Vitti írta, a folytatást rendezését az Adventure Time-on edződött Thurop Van Orman kapta meg, akinek John Rice fog besegíteni. A szkriptet pedig Peter Ackerman jegyezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Danecay #1
    Folytatás? Pedig szerintem az első rész is rém gyenge volt, még a gyerekeimet sem kötötte le. Talán ez volt az egyetlen mese amit nem néztek meg többször.