Szekeres Viktor

Élőszereplős Simpson család-mozifilm készülhet el.

Talán ismét lesz The Simpsons-mozifilm.

A Wall Street Journal pénteki, a Disney-féle 20th Century Foxos felvásárlást vizsgáló cikkében érdekes információra lehetett bukkanni, miszerint utóbbi stúdiónál fejlesztés alatt van egy mozifilm a Simpson család, valamint a Family Guy alapján is. Az érdekessége a két alkotásnak az lenne, hogy animációs és élőszereplős mixtúrának tervezik őket - már persze, ha elkészülnek, ugyanis míg a Disney a gyártás alatt lévő Foxos premiereket be fogja mutatni, azt nem tudni, hogy a még csak fejlesztés alatt lévő alkotásokkal mit terveznek.

A Simpsons-mozifilm folytatásáról legutóbb 9 éve írtunk, akkor azt említve, hogy nem érdemes várni rá. Bár sokak szerint a Simpsons-mozi csak a tévésorozatból kimaradó poénokra épült és halvány másolata volt az eredetinek, a sikere vitathatatlannak mondható (527 millió dollár bevétel világszerte), ami azt is jelzi, hogy rengeteg olyan néző is megtekintette a filmet, aki egyébként nem követi figyelemmel a sorozatot.

A Simpson család készítője Matt Groening és fő írója, Al Jean 2009-ben elmondta, hogy a siker ellenére sem tervezik a The Simpsons: The Movie 2. részét, bár lehet, hogy egy nap annak is eljön az ideje, de valószínűleg csak azután, hogy a tévésorozat befejeződik. Akkor a 21. évadban tartott a széria, most a 30. szezon fog kezdődni, és egyelőre senki sem tervezi a befejezését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!