Szekeres Viktor

Felülmúlta az elvárásokat a Tűzgyűrű 2

Alaposan túlteljesítette az előzetes becsléseket a Pacific Rim második része Amerikában.

Kellemes meglepetést okozott Amerikában a Pacific Rim Uprising, hiszen 28 millió dolláros nyitóhétvégét produkált. Ez persze még véletlenül sem jó bevétel, ráadásul az első rész nyitányát is alulmúlja, azonban azok után, hogy sokan 20 milliós startot jövendöltek, kifejezetten jó indulás. Amerikában persze senki sem számított sikerre, mindenki tudta, hogy a film nemzetközileg fog tarolni.

Nos, itt nem is volt tévedés, az Uprising 122,5 millió dollárt kalapozott össze nemzetközileg. Ennek nagy részére természetesen Kínában tett szert, beszédes, hogy az ottani 65 milliós start 20 millió dollárral még felül is múlta az első epizód startját. A film még Koreában (6,9 millió dollár bevétel), Oroszországban (6,8 millió dollár bevétel) és Mexikóban (4,9 millió dollár bevétel) szerepelt nagyon jól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #7
    Ez még nem ellentmondás. Szar bevételre számítottak, az is lett, csak picit több, mint amit vártak. Csak nem értem, ha eleve keveset várnak tőle, miért költenek rá annyit. Vagy jobbra kéne megcsinálni. Nekem az első rész csalódás volt, kevés zúzás volt benne, az is éjszaka meg a tengeren.
  • Jawarider #6
    2 cikkel lejjebb meg az van h. elhasalt :)
  • Zombee #5
    Szerintem is eléggé közepes film volt, pedig én imádom, ha óriás robotok és óriás szörnyek gyepálják egymást. Ebben a témában a japánok sokkal jobb filmeket csináltak jelmezzel és makettekkel is, és ott legalább nincs örökké éjszaka. :)
  • nlght #4
    Menj és verd ki a Downton Abbey-re.
  • Okisz #3
    Hála égnek nem mindenki olyan besavanyodott, mint te.
  • CairoJack #2
    Micsoda ultra szutyok volt az első rész. Nem is értem, hogy ki ül be a 2.ra.
  • Ender Wiggin #1
    akkor ez jó a kínai mozisoknak, de a legendary még nagyobbat bukik rajta, mint a king kongon.