Szekeres Viktor

Ilyen lesz magyarul a Kacsamesék rebootja

Hó végén nálunk is elindul az új Kacsamesék.

A nyári felvezető filmet követően itthon március 29-én debütál a Disney Csatornán a DuckTales, azaz a Kacsamesék rebootja, melyhez most új előzetes is érkezett, melyben ismét hallhatjuk, hogy kik fogják szinkronizálnak sokak gyerekkorának kedvelt karaktereit.


A nézők egyébként hosszabb távra tervezhetnek, hiszen Amerikában Disney XD csatorna bejelentette, hogy bekérte a második szezont is a készítőktől, így mondhatjuk, hogy bíznak a szériában. A főszereplők eredeti szinkronhangjainak névsorát böngészve megállapíthatjuk, hogy igencsak elit gárdát sikerült összetrombitálni: David Tennant lett Dagobert bácsi, Danny Pudi, Ben Schwartz és Bobby Moynihan a három unokaöccse, Beck Bennett Kvák kapitány, Toks Olagundoye Beakley asszonyság, míg Kate Micucci Webby.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    A 90-es évek óta szinte minden rajzfilm ilyen kretén. Pedig valamikor milyen jól kinéző rajzfilmek voltak. De gondolom, ennek az új Kacsameséknek a tartalma is satnyább lesz, mint a régi.
  • tigeroo #3
    gondolom nem annyira költséges így...
  • wraithLord #2
    Szerintem ez inkább stílusváltás, eléggé hasonlít a CN-ös rajzfilmek stílusára. Ettől függetlenül tényleg szar.
  • Relixo #1
    Az miért van,hogy a rajzolás technika egyre szarabb nem pedig jobb lett az évek elteltével?! Ez így nagyon hitvány munka...