Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Bébi úr-tévésorozat

A Netflix a Boss Babyből is sorozatot készített.

A Netflix és a Dreamworls Animation pár éve megállapodást kötött, majd azt nemrég meg is hosszabbította, s ez alapján a stúdió mozifilmjei tévésorozatos spinoffokat kapnak a digitális platformon. Az elsőként érkező sorozatok közt ott volt a Turbo FAST, ami a Turbó című 2013-as animációs film sorozatváltozata, az Éljen Julien király! (All Hail King Julien), aminek a főhőse a Madagaszkár pingvinjeiből megismert Julien király, de ezek mellett még még láthattuk a Mr. Peabody & Shermant, a Csizmás, a kandúr kalandjai (The Adventures of Puss in Boots), a Dawn of the Croodsot (a Croodék alapján), és a Home: Adventures with Tip & Oh-t, ami a Végre otthon!-ból készült.


Az új körben többek között a Trollok és a Bébi úr kerül terítékre a Netflixen. Előbbihez már láthattunk előzetest, s most megérkezett a The Boss Baby: Back in Business első trailerje is, ami április hatodikán fog bemutatásra kerülni, minden bizonnyal itthon is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Utalva ezzel nem csak arra, hogy szokás szerint ilyen szemetet nézel, de még direkt eredeti hanggal is. Vagy csak gyorsan megnézted a zinternetben, hogy ki volt a hangja az egyik szereplőnek, mert villogni akartál, hogy neked az eredeti az igazi. Értem.

    (Nem mellesleg, Alec Baldwin? Mikor volt utoljára bármiben is jó Alec Baldwin?)
  • Ender Wiggin #1
    Alec Baldwin jobb volt...