Szekeres Viktor

Megvan, mikor láthatjuk az új Hellboy-filmet

Lehet, hogy az új Hellboy sokkal több embert fog érdekelni?

Mint arról már többször is beszámoltunk, a Hellboy: Rise of the Blood Queent Neil Marshall rendezi Andrew Cosby forgatókönyve alapján, és a producerek között ott lesz a képregények készítője, Mike Mignola is. A nagy kérdés csak az volt, hogy mikor kerül moziba a David Harbour főszereplésével készítendő film. Nos, most már ez sem titok, hiszen Lionsgate bejelentette, hogy az amerikai premier dátuma 2019. január 11-e lesz, tehát nem nyári filmet terveznek, hanem surranópályásat, mely a díjszezonos alkotások között megszedheti magát, mint anno az Underworld-epizódok, amiket ugyanekkorra időzítettek.

Mint ismeretes, az első rész a mozikban Ron Perlman főszereplésével Amerikában 60, a világ többi részén pedig 40 millió dollár bevételt termelt 66 milliós költségvetéséből, míg a folytatás 76, illetve 84 millió dollárt 85 millióból. Ezek után a stúdió úgy gondolta, hogy nincs értelme Guillermo Del Toróval elkészíttetniük a trilógia zárását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Lemaradtam valamiről? Nem úgy volt, hogy tévésorozat lesz az új Hellboy?
  • wraithLord #3
    Kár, pedig kíváncsi lettem volna a 3. részre. (Mert ugye az egészet úgy építették fel, hogy egy 3. rész mindenképp kellett volna a teljességhez.)

    Kíváncsi vagyok ez milyen lesz, de nem tudom, hogy ha Guillermo Del Toroval nem tudták eladni a Hellboy világot, akkor Marshall-lal hogy fogják...
  • Ender Wiggin #2
    Mignola részvételen nem tudom, jelenet-e valami pluszt, mert végül is az első két film látványvilága is inkább Del Toro stílusát tükrözte.
  • scagnetti #1
    Kérdés, hogy ennyi idő után fog-e még annyi embert érdekelni, hogy ne legyen anyagilag zakózás.
    Főleg hogy a rendező korábbi munkái, (Barlangot leszámítva) nem éppen voltak sikeresek.