Szekeres Viktor

Filmelőzetes még embert nem érdekelt annyira, mint az Avengers 3-é

Nem meglepő módon az Avengers 3 új trailermegtekintési csúcsot állított fel.

A héten mutatta be a Disney az Avengers: Infinity War első előzetesét, mely természetesen azonnal rekordot döntött, hiszen ennyien még egy filmtrailert sem néztek meg 24 óra alatt. A különböző platformokon a Marvel Studios 230 millió megtekintést számlált, ezzel a film az AZ 197 milliós rekordját adta át a múltnak. És hogy honnan lehet tudni, hogy ezek a számok valósak? Nos, szinte mindenhol olvasni a neten, hogy nem csak rajongók ugrottak rá azonnal a spoilerekre, hanem még a szuperhősös filmek utálói is látni akarták a képsorokat, hogy utána legyen alapjuk a köpködésre.

A nagy kérdés az, hogy vajon a film hány embert fog érdekelni a mozikba, hiszen a Disney-nek csakis ez számít. Két szám viszonyítási alapnak: a 2012-es első rész Amerikában 623, a világ többi részén pedig 895 millió dollár bevételt termelt, míg a folytatás 2015-ben valamivel kevesebbet, hiszen az USA-ban elég sokan lejöttek a szerről (459 milliós bevétel), a világ többi részén azonban sokkal többen csorgatták a nyálukat a végtermékre (946 milliós bevétel).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Nem kell nekik számolni, a videómegosztó platformok számolják helyettük is. A cikk 1-2 feltételezésével nem igazán értek egyet, én pl. akármennyire is rühelltem anno az Alkonyat első részét, az istennek se tudtam magam rávenni, hogy akár csak egyszer is megnézzem a folytatások előzeteseit. De ugyanígy nem láttam A szürke 50 árnyalata folytatásokét sem. Egy első részbe még jobban belenéz az ember, ha ha az szar volt, vagy csak érdektelen, az ember nem nézi meg a többi rész előzetesét. Nyilván lesz, aki köpködéshez esetleg meglesi, de nem érzem, hogy akkora mértékű lenne ez. Ostoba cikk, na. :)
  • cateran #4
    Hogy...semmilyen elozetes? Nem a plakatrol beszelunk....
  • Hedgehunter #3
    Akik elrejtett dolgokat/utalasokat keresnek benne pl.
  • Tikal #2
    230millió, persze ők számolták meg :D

    mellesleg eléggé semmilyen előzetes, nem tudom mi késztetne bárkit arra, hogy akár még egyszer megnézze...
  • Montanosz #1
    engem nem érdekel