Szekeres Viktor

Ilyen lesz a Marveles Fekete Párduc álarca

Új plakát jött ki a Black Pantherhöz.

A Black Panther, azaz a Fekete Párduc legújabb plakátja azért keltheti fel a Marvel-rajongók érdeklődését, mert ezen látható először teljes valójában a szuperhős álarcszerkezete.A film premierjére február 16-án fog sor kerülni Amerikában, és szerencsére mi is világpremierben fogunk részesülni.

Az először az Amerika kapitány: Polgárháborúban (Captain America: Civil War) feltűnő Fekete Párduc (alias T’Challa) címszereplője Chadwick Boseman lesz, rajta kívül pedig még szerepet kapott a filmben Michael B. Jordan, aki Erik Killmonger lesz, a főgonosz, Lupita Nyong’o (Nakia), Danai Gurira (Okoye), Winston Duke (mint M’Baku, alias Man-Ape (azaz Embermajom)), Forest Whitaker, Daniel Kaluuya, Florence Kasumba (mint Ayo - ő szerepelt az Amerika kapitány 3-ban), Letitia Wright, Sterling K. Brown és Angela Bassett, valamint Martin Freeman és Andy Serkis.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #7
    Bírom az alsógatyát kívül hordó szuperhősöket, örülök, hogy elkészülnek ezek a filmek. Emlékszem, 1990-ben, amikor az első képregényeket olvastuk, ez csak álom volt. :) Pl. a Thor: Ragnarök marhajó volt, az utóbbi évek legjobb Marvel filmje. Amúgy a nem voltam tőle elájulva nem azonos a szarral, csak a közönség nagy része meg a kritikák is imádták a Hangyaembert és a Dr. Strange-et, míg nekem csak korrekt volt. Szórakoztató, de volt jobb házon belül. Összességében a Pókember sem lett volna rossz, egyedül az nem tetszett, ahogy beleerőltették a jelenleg futó történetvonalba Tony Stark beemelésével. 1-2 film kellett volna neki még, nem rögtön a Bosszúállók kötelékében bevetni, mint tették azt a Civil War-ban.

    Ugyanakkor kíváncsian várom, a DC mit fog alkotni, a BvS alapvetően tetszett, a Wonder Woman nem, Az igazság ligája vállalható, ha az ember nem vágyik többre egy 0 IQ 2 órás zúzásnál.
  • kalapos01 #6
    Más kérdés, hogy becsülöm a kolléga mazochizmusát, hogy ennyi Marvel-filmet megnézett egymás után, pedig a többség nem jött be neki. Én az Avengers 1 felénél kiszálltam, az rém unalmas volt. De aki szerette a filmeket, annak hajrá, egy csomó remek rendező kap így lehetőséget a kiugrásra. Egy Taika Waititi lehet, hogy másképp sosem futott volna be Hollywoodban, most pedig megnyílik előtte minden ajtó, hogy csináljon pár király filmet.
  • kalapos01 #5
    10 év alatt csak szülői felügyelet mellett lehet kommentelni. A vélemény mióta nem elfogult? Hogyne lenne köze a valósághoz? Szerintem el volt cseszve a film. Vagy úgy gondolod, hogy hazudik?

    Komolyan már, a hisztis picsák hogy tudnak ide regisztrálni? Mármint azok, akik besírnak, ha véletlenül szembesülnek azzal, hogy nem mindenki azokat az egyenvéleményeket vallja, mint ők.
  • Okisz #4
    Újabb mennyire elfogult vélemény Tőled, aminek köze nincs a valósághoz. :D
    Utoljára szerkesztette: Okisz, 2017.11.29. 13:31:02
  • Zombee #3
    Az a film volt alapból elcseszett, szerintem az egyik legrosszabb a Marvel univezumépítősdijében. De csak nem azért, mert a többi még ennél is jobb, hanem mert ez rosszabb a többségnél. Talán csak a Thor 2. része volt még ennél is érdektelenebb. Na jó, a Hangyaembertől és a Dr. Strange-től sem voltam elájulva, meg igazság szerint az Ultron korától sem.
  • subotal #2
    A "polgárháborús" sokkal jobb volt!
    Miért kellett lecserélni, miért kell elcseszni mindent?!
  • cateran #1
    Tisztara, mint a kepregenyben...ja nem..

    Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.11.28. 18:00:13