Szekeres Viktor

Megvan az új Marvel-film, a Csoda kapitány férfi főszereplője

Jude Law lesz Brie Larson partnere a Captain Marvelben.

A Variety értesülései szerint Jude Law személyében a Marvel Studios megtalálta a Captain Marvel-mozifilm férfi főszereplőjét. Law a lap szerint nem mást fog alakítani, mint Dr. Walter Lawsont, aki a Brie Larson által alakított főhős mentora lesz a filmben, miután az szuperképességekre tesz szert. A Variety úgy tudja, hogy Law Mar-Vell alteregóját is felveszi majd.

A filmet az az Anna Boden és Ryan Fleck dirigálhatja, akik legutóbb A szerencse forgandót, azt megelőzően pedig a Nyomás alattot, illetve az Egy dominikai spílert rendezték. A Captain Marvel Amerikában 2019. március nyolcadikán kerül bemutatásra. A főhős karakter képregényben először 1968-ben tűnt fel, a Marvel Super-Heroes 13. számában az amerikai légierő biztonsági főnökeként, ami után egy robbanás révén és Kree-technológiának köszönhetően lett belőle szuperhős.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #14
    Jó, de úgy értem, ennek konkrétan van egy hülye című előzménye. Ami amúgy egy zseniálisan jó szám egy zseniális tudatmódosítók hatása alatt született lemezről. :)
  • cateran #13
    Hat..a tobbi sem veletlenul lett hulye elnevezes....
  • Zombee #12
    Negasonic Teenage Warhead direkt hülye név. Egy 1995-ös Monster Magnet számról kapta a nevét.


    Utoljára szerkesztette: Zombee, 2017.11.24. 12:10:29
  • cateran #11
    Idiota szuperhosnevek? Nehany a teljesseg igenye nelkul: Negasonic Teenage Warhead, 3-D Man, Fruit Boy, Arm Fall Off Boy, Matter Eater Lad.....
  • Zombee #10
    Na és a Mitsubishi Pajero? :)
  • harmi2009 #9
    Pontosan. Csak magyarul hülyén hangzik.
    Kocsiknál is van ilyen pl a Subaru tök jól hangzik. Na de magyarul, Fiastyúk? :D
  • kvp #8
    A captain marvel nev a gyarto marvel ceg nevebol jon. Kb mintha mikiegeret captain disney neven szuperhositenek. Anno gyakori volt hogy akarmi kapitany neven futottak a ceges reklamfigurak is. Szoval ez egy gyerekeknek keszult tucat sorozat nevenek teljesen atlagos... A magyar forditas meg illik az eredeti nevvalasztashoz.
  • wraithLord #7
    Jah, viszont ez hangzik a legszerencsétlenebbül... :D
  • kalapos01 #6
    "Csoda kapitány??? Hova süllyedhet még ez az egész Super Hero b*romság? "

    Te hány éves vagy? Szuperember? Denevérember? DENEVÉR!!! Pókember? PÓK!!! Vasember? Ilyenek után egy sima Csodakapitányon besírni, főleg, hogy nyáron volt a Csodanő film?

    Ha valaki fel akar vágni azzal, hogy nem ismer 50 éve kitalált figurákat, akkor nem Captain Marvellel kéne kezdenie a kiakadást.
  • WoodrowWilson #5
    Captain Marvel a 60-as években született.