Szekeres Viktor

Megvan az új DC-képregényfilm, a Shazam főszereplője

Zachary Levi lesz Shazam.

Végre elkezdődhet egy igen régóta tervezett DC-s képregény-adaptáció, a Shazam előkészítése, ugyanis a filmet rendező David F. Sandberg Instagramon kürtölte szét, hogy megvan a film főszereplője, aki nem más, mint Zachary Levi. Sandberget olyan filmek révén ismerhetjük egyébként, mint az Amikor kialszik a fény és az Annabelle 2: Teremtés.

Shazam karakterét 1939-ben alkotta meg C.C. Beck, rajzoló, valamint Bill Parker, író. Először a Whiz Comics második számában tűnt fel a figura (ez a Fawcett Comics füzete volt), akinek az alteregója Billy Batson, egy tini srác, aki kimondva a Shazam szót, a világ leghatalmasabb halandójává alakul át, és az ősi istenek képességeit tudhatja ekképp magáénak.

Nemrég az is kiderült, hogy a New Line Cinema 2019. áprilisában kerülhet bemutatásra az amerikai mozikba. A forgatókönyvet az a Darren Lemke írja, akitől többek között Az óriásölőt és a Turbót láthattuk mozikban. A New Line elnöke, Toby Emmerich elmondta, hogy azért került hozzájuk a film, mert hiába DC-s képregény a Shazam, hőse nem tagja az Igazság Ligájának és hangneme is elég egyedi. Éppen ezért a film is nagyban különbözni fog a mostani képregény-adaptációktól. Emmerich kiemelte, hogy szórakoztató és vicces is lesz a Shazam, de mindez nem fogja csökkenteni a tét nagyságát.

Korábban szó volt arról, hogy Dwayne Johnson lehet a film főgonosza Black Adamként, azonban ebben a projektben ő nem vesz részt, inkább külön filmet fejlesztenek a karakternek. Persze Shazamnak még így is bőven lehet válogatni ellenlábasból, az egyik legvalószínűbb rosszfiú Doctor Sivana lehet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!