Szekeres Viktor

Kimenekítik a Wonder Woman 2-t

A Wonder Woman 2 is menekül.

Amikor a Disney a Star Wars IX premierjét 2019. december 20-ára tolta, akkor még arról beszéltünk, hogy azért tették, mert nem akarnak közvetlenül konfrontálódni a december 13-ára kiírt Wonder Woman 2-vel, pedig azért sejteni lehetett, hogy egy közös dátum okán inkább utóbbit mozgatnák el. Nos, a hét napos differencia is bőven elég volt az elmozgatáshoz, ugyanis a Warner inkább előrehozta Csodanő kalandjainak folytatását.

A stúdió bejelentette, hogy a Wonder Woman 2 2019. december 13-a helyett már november elsején bemutatásra kerül. Ez már csak azért is érthető lépés, mert egyrészt ekkortájt került idén bemutatásra a Thor: Ragnarök, másrészt más premier egyelőre nincs ezen a dátumon. Bár az is igaz, hogy egy hétre rá mutatkozik be Amerikában az új James Bond-epizód,

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Whysper #4
    Én értem mia bajotok ,de

    1: nem kell elmenni ,ha alapból elege van valakinek a superhősös témákról
    2: Milyennek kellene lennie egy Amazonnak az isten szerelmére? Piros köntösben virágot szedni, vagy Sex és New Yorkos poshnak vagy esetleg egy szilikon felfúj a kedvenced? Vagy Big Mac lányoknak nem értelek tényleg.
  • Zombee #3
    Ki a másik női szuperhős, akinek van filmje? Amúgy tényleg nem jó film szerintem sem, de ez nem Gal Gadot hibája, hogy nem írtak neki karaktert, és a film nagy részében egy fantom gonoszt kergetünk.
  • kalapos01 #2
    Nyugodtan add ki magadból terápiás jelleggel, ezt kár magadban tartanod, de előtte válaszolj arra, hogy mit érzel valójában?

    " ki a rák kíváncsi ezekre a férfias adottságokkal bíró nőkre?"
    "az első is egy hulladék volt"

    A kérdésedet meg is válaszoltad. A jelek szerint te voltál kíváncsi. Nyilván van, aki izmos pasikat akar nézni a moziban, más csajokat - különbözőek vagyunk, ezen nincs mit szégyellni. De ha a "szupernős" az trend, akkor a "szuperférfis"-re milyen szót használnál?

    (Egyébként rémesen vicces, hogy nemrég egyesek aggódtak, hogy Gal Gadot nem elég izmos, meg egy modellanyukaként nem lesz hiteles, most meg jön egy gyerek, aki megijedt tőle, mert túl izmos neki. Vagy férfias. Ez nekem nagyon látens dolognak tűnik, ha még egy nőbe és férfias dolgokat képzelsz:)
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2017.11.15. 10:24:09