Szekeres Viktor

Megvan az új Shaft női főszereplője?

Lehet, hogy fény derült arra, hogy ki lesz a következő Shaft partnere?

A Deadline értesülései szerint Alexandra Shipp (X-Men: Apokalipszis, Straight Outta Compton) lesz a főszereplője az új Shaft-mozifilmnek, legalábbis ő áll a tárgyalások végső szakaszában a stúdióval. Az már korábban kiderült, hogy a filmre vissza fog térni a két korábbi Shaft, Richard Roundtree és Samuel L. Jackson, az új főszereplő pedig Jessie T. Usher lesz.

A forgatás decemberben kezdődik el. A New Line és a Netflix közös filmjét az a Tim Story rendezi, aki olyan filmeket tudhat maga mögött, mint a Fantasztikus Négyes 1-2, a Gondolkozz pasiaggyal 1-2, illetve a Pofázunk és végünk 1-2). A forgatókönyvet Kenya Barris és Alex Barnow írta. Az eredeti John Shaft, Richard Roundtree és a 2000-es filmben az unokatestvérét alakító Samuel L. Jackson után Usher is New York Cityben fog tevékenykedni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #4
    Jó hozzászólást lopkodni kis ?

    Vigyázzatok, itt a filmes fórumoknál valaki lenyúlja a hsz-eket!
  • kalapos01 #3
    Ott a pont! Egyetértek. Végre nem csak valami béna másolat, hanem visznek bele saját ötletet is. Azt mondjuk nem tudom, hogy egy kocka lányból, hogy lesz tökös férfi, de ha így lesz, akkor az is csak pozitív, ha nem gyenge, gyámoltalan nő lesz (akit esetleg elrabolnak), mint a legtöbb filmben szokás manapság.
  • Ender Wiggin #2
    Az eddigi Shaftoknak nem volt partnere, mert tökösek voltak. Na ez töketlen, ezért lesz neki. Ráadásul nő, aki a mai trendnek megfelelően tökös férfit játszik...
  • Zombee #1
    Mi lett volna, ha nem egy ilyen takony lesz Shaft? Roundtree és Jackson is tökös volt, de ez egy kölyök, ráadásul elég kis szerencsétlen kinézetű. Ezt senki se veszi komolyan. Bár nem sok komolyan vehető színész jut eszembe, aki elég tökös lenne. Talán Terry Crews, vagy a FF-ből Ludachris és Tyrese Gibson.