Szekeres Viktor

Női főszereplős változatot kap John Wick

Nemsokára kiderülhet, hogy milyen Jane Wick. Vagy Joan Wick. Vagy a Ballerina.

A Lionsgate stúdió az előkészítés alatt lévő Ballerina című filmjét sajtóértesülések szerint a John Wick spinoffjaként próbálja meg pozicionálni. A női főszereplős Ballerina egy fiatal, feltörekvő forgatókönyvírótól érkezik, egy bizonyos Shay Hattentől, akinek legutóbbi forgatókönyve, a Maximum King a szkriptes feketelistán kötött ki, mely a legjobb, megvalósítatlan forgatókönyveket tartalmazza.

A két film között a kapocs igazából a stílus, valamint a közös univerzum lenne - az univerzumépítés manapság nagyon divatos, ezt nyilván nem kell részleteznünk. A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy a Ballerina afféle Nikita-szerű film lenne, melynek középpontjában egy fiatal bérgyilkosnő lenne, aki bosszút esküszik azok ellen, akik végeztek családjával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    ja, az hagyján, hogy minden akciófilm sztori 90%-ban ugyanez, de hány női wick kell még? az atomic blond-ot is így próbálják eladni...
  • tomboy013 #1
    "...a Ballerina afféle Nikita-szerű film lenne, melynek középpontjában egy fiatal bérgyilkosnő lenne, aki bosszút esküszik azok ellen, akik végeztek családjával."

    Azta k..va mekkora fokú kreativitás mutatkozik a sztoriban. El se hiszem.