Szekeres Viktor

Csalódást keltően nyitott a Budapest Noir, de azért nem rosszul

Többféleképp értelmezhető eredménnyel startolt a Budapest Noir.

Ha abból indulunk ki, hogy milyen népszerű könyvből készült el Budapest Noir, illetve, hogy mekkora költségvetésből, vagy ha azt nézzük, hogy a Big Bang Media 63 moziban kezdte el játszani a filmet, aminél egy vagy két alkotás fut csak többen, akkor azt kell mondanunk, hogy csalódást keltő startot produkált a krimi. Ha viszont azt nézzük, hogy a Kincsem után a második legtöbb nézőt mozgatta meg az idei magyar filmek közül, akkor nem rossz a start, sőt, akár korrektnek is tekinthető.

Gárdos Éva filmje ettől még csak a negyedik legnézettebb lett a hétvégén, és a premierfilmek közül is csak a harmadik helyet szerezte meg, miután csütörtök ás vasárnap között 18 098-an váltottak rá jegyet, ezzel valamivel több, mint 25 millió forintot generálva a moziknak és a forgalmazónak. A film így az elővetítésekkel együtt 20 062 nézővel és 27,8 milliós bevétellel áll.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Szombaton néztük a Thor-t. Az előző két film, meg az utóbbi pár gyengébb Marvel után nem nagyon terveztem, de az előzetes valahogy csak valami mást sejtetett. És igazam lett, piszok jó, szórakoztató akciófilm. A Noir is érdekel, bár attól félek, megláttam Dobó Katát, az sok jót nem jelent. Kulka meg hiába jó színész, nem filmbe való. Szerintem a többi se.
  • Bazsalusz #2
    Mindegy. Mind a kettő egy fos.
  • pddchris #1
    Talán nem a Thor-ral egy időben kellett volna moziba küldeni.