Szekeres Viktor

A Thor 3 mindenkit érdekel

A Thor: Ragnarok letarolta az amerikai mozis toplistákat.

A papírformának megfelelően az új Marvel-film fogja uralni odakint a mozis jegyeladási toplistákat. A Thor: Ragnarok csak pénteken 46,8 millió dollár bevételt szedett össze, ami azt jelenti, hogy 115 millió körüli nyitóhétvége áll a film előtt. A film, miképp a Marvel mozis univerzum legutóbbi nyolc darabja, a nézőktől az exit pollos felmérések alapján 'A' érdemjegyet kapott, ami 5-ösnek feleltethető meg, vagyis a közönség igencsak elégedett volt a végeredménnyel.

A Rossz anyák karácsonya is a héten került bemutatásra, s a komédia nagyjából hozza a papírformát. Az 5,5 millió dolláros pénteki bevétel azt jelenti, hogy a film alul fogja múlni az első epizód teljesítményét, és nagyjából 15-16 millió dolláros hétvégi bevételre számíthat, ami szerdai premier lévén azt fogja jelenteni, hogy a vasárnap estét 20 millió dollár körül zárja majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pett3rson #12
    Ez a film nagyon jól sikerült. Néha ugyan leül, de a karakterek olyan élettel teliek, hogy csuda. Érezni lehet ahogy lubickolnak - így szokták mondani - a színészek a karakterüket formálva. Szerintem itt mindenki a csúcsot hozta ki a figurából, de reméljük maradt még szufla benne.
    Nekem nagyon tetszett, még sok ilyet, igazi kikapcsolós film.
  • Zombee #11
    Ebbe nem tudok belekötni, én is így látom. Bár az elsőt azért meg tudtam nézni kétszer is legalább, de a második tényleg elég súlytalan, fölösleges. Szerintem fergeteges lett a harmadik, ráadásul tetszett, hogy pár apróságon kívül nem akarták beleerőszakolni a Bosszúállókba, mint pl. az Amerika Kapitányt vagy az új Pókembert. Ami meg utalás volt benne, az következett az előzményekből, de nem tolakodott bele a sztoriba, mint pl. Tony Stark a Pókemberben. A film megmaradt a saját világában, és meglepően szórakoztató volt. Engem meggyőzött az előzetes, meg az is, hogy aminek ilyen menő plakátja van, az csak jó lehet. :)
  • kalapos01 #10
    Egyik sem nézős, mindkettő kihagyható, felesleges film, ami elég 2 óra elütésére. A harmadik viszont rohadt jó, ennyit számít, hogy kurva jó rendező készítette. Akit érdekel a Thor-sorozat, annak ezzel kell kezdenie.
  • Cyberdog #9
    A Thor 1 még elment, a második rész már valahogy nemigazán érdekelt. Elkezdtem nézni, de kb. 10 perc után elkaszáltam.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2017.11.07. 19:26:49
  • Oliwaw #8
    Mindennapi mondanivalónkat add meg nekünk ma.
    Tele már a tköm a mondanivaló hajhászokkal.
    De, akarsz egy kis mondanivalót ?, bármely filmből kreálok neked egy csomót, vagy olvasgass falvédő feliratokat.
  • kékherceg #7
    Azért kommentel ide, mert úgy gondolja, hogy beletartozik mindenkibe. Azért lássuk be, hogy nem alaptalan. Bár ha jobban megfigyelné rögtön kiderülne, hogy csak a 10 éves kisfiú szinten ragadt emberek a "mindenki" a cikk esetében.
  • Zombee #6
    Komolyság? Miért kell mindig komolynak lenni? Komolyan venni? Aki komolyan akarja venni a köpenyes, maszkos, alsógatyát kívül hordós szuperhősöket akár filmen, akár képregényben, azzal komoly bajok vannak. Nincs amúgy sok ilyen film. Hogy miért jók? Nem mind jó, de ami jó, azt én pl. élvezem. Miért? 5-6-7 éves voltam, amikor az első Batman, Superman, Pókember füzetek megjelentek itthon, majd pár évvel később a Marvel Extrában más karakterek is ismertek lettek, az X-Men önállóan is futott. Akkoriban a normális képregényfilmet Tim Burton Batman filmjei képviselték, esetleg az első két Superman, azonkívül csak gagyi tévéfilmek (Hulk, Pókember, Amerika Kapitány, meg cameózva Thor, Daredevil és Vasember is feltűnt) meg olcsó VHS szutykok voltak. És most itt vannak profi látvánnyal, jó színészekkel, néha becsúszik 1-1 gyengébb is, illetve a Marvel kezdett mostanában kifulladni, de a Thor: Ragnarök nekem nagyon tetszett.

    Ugyanígy örültem anno a Transformers-nek, csak az sajnos rossz kezekbe került. AMarvelnél jobb helye lenne, a klasszikus képregények, rajzfilmek is ott készültek.
  • tomboy013 #5
    Nem érdekel, de azért mégis érdekel annyira, hogy ide kommentelj. Plusz fogalmad sincs miért csinálják ezeket a filmeket. Nekem eléggé úgy fest hogy pont te vagy az ilyen faék egyszerűségű filmek célközönsége.
  • RelakS #4
    Naigen, az első after credit jelenet szorulna némi magyarázatra...

    Amúgy elég beteg lett :D Kicsit olyan, mintha a Deathpool után úgy gondolták volna, nem árt egy kis kabarét is csinálni.
  • Relixo #3
    Cím: "A Thor 3 mindenkit érdekel"

    Engem rohadtul nem érdekel egy újabb CGI püfölős, tinibuli hangulat feeling, vicces beszólogatós idióta film aminek a világ megmentése a célja (ha nem az univerzumé) minimum de egy csepp komolyság és értelem nincs benne.
    Röhejek ezek a filmek...önmaguk paródiái.
    Komolyan venni nem lehet őket, vígjátéknak pocsékak, mondanivaló nincs, sztori faék egyszerűségű, tét 0 bennük így izgalom is elmarad. Minek csinálják?! Fogalmam nincs.