Szekeres Viktor

Megvan az idei ötödik film, ami 300 ezer nézőt hozott itthon

Az AZ-nak is összejött a háromszázezer néző.

A Baywatch, A szépség és a szörnyeteg, valamint A galaxis őrzői 2 nem volt képes arra, hogy eljusson a hazai mozikban 300 ezer nézőig, mindhárom alkotást mindössze pár száz, illetve pár ezer eladott jegy választotta el a nagy határtól. Azonban az AZ-nak mindez összejött, hiszen a hétvégét a toplista 19. helyén zárta 3 238 nézővel, és ezzel vasárnap estére 299 596 volt az össznézőszáma, vagyis hétfőn vagy kedden átlépte az említett határt.

Ha valaki vezeti a statisztikákat, annak eláruljuk, hogy a legnézettebb 2017-es film itthon (cseppet sem meglepő módon) a Gru 3, amit már 579 ezernél is többen láttak, a második helyen egyelőre a Kincsem áll 449 ezer nézővel, a Halálos iramban 8. része 345 ezer nézőig jutott, míg A Karib-tenger kalózai: Salazár bosszúja 335 ezerrel zárta futását

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    35 millióból csinált 667 milliót. Ez a minőségre nem garancia, de a sikerre igen. Egyébként egybehangzóan jók a vélemények. Én még nem láttam, mert felénk csak a Cinema City-ben adják.
  • zetortraktor #2
    Azért a majdnem 700 millióért kár volt? Vagy azért volt kár, mert neked nem tetszett? Túl fogod tenni magad rajta. Vagy eddig minden, sokak által kedvelt film bejött neked is? Ha érdekel, hogy mi a nagy felhajtás, olvass el tíz olyan véleményt, amik szerint nagyon jó a film és megtudod. Tetszeni nem fog, de megtudod. Viszont azon nem kell meglepődni, hogy nem jön be neked valami. Előfordul. Neked a Walking Dead való, gondolom. Valóüszínűleg nem élték a 80-as években.

    Egyébként nem remake, hanem adaptáció, ez nem a régi, gyengécske minisorozat alapján készült.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2017.11.01. 12:46:27
  • Relixo #1
    Nem tudom mire fel ez a nagy felhajtás az AZ körül... a moziba végig röhögtem a filmet, vígjátéknak elmegy a szemüveges srác poénjai jól működnek,de ennyi. Amúgy egy nagy raklap kaka a film. Ezért kár volt remakelni.....