Szekeres Viktor

Itthon az elmúlt hónapok két legpocsékabb filmje volt a legnézettebb hétvégén

A Hóember és az Űrvihar uralta a hazai mozis toplistákat.

Ugyan jobb filmek is kerültek csütörtökön a magyar mozikba, a legnézettebbek hétvégén mégis az Űrvihar és a Hóember lettek. A két film érdekessége, hogy Amerikában éppen múlt héten kerültek bemutatásra, és brutális kritikai össztűz zúdult rájuk, mindkettőt pocséknak kiáltották ki a kritikusok, ami azok után nem is csoda, hogy korábban mindkettő esetében kapkodó újraforgatásokkal próbálták helyrehozni az első nekifutásra született végeredményt.

Mindezek ellenére a két alkotás vonzó maradt a hazai nézők számára, hiszen a most bemutatkozó Űrviharra csütörtök és hétfő között 38 833-an fizettek be, s ezzel a film 63,6 millió forint bevételt termelt, míg a múlt héten hasonlóan korrekt eredménnyel debütáló Hóember ezúttal 21 980 nézővel szerezte meg a toplista második helyét. A harmadik helyre 14 914 nézővel a Szárnyas fejvadász 2049 futott be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • end3 #3
    Most néztem 3D-ben az Űrvihart. Abszolút profi, rendben lévő, 2 órás agymosás.

    Ano, még Emmerich katasztrófafilmjei közül, egy sem tudott meggyőzni ennyire a "nagyszerűségről". Telt ház is volt a Cinema adott termében. (Sokcsatornás szórakoztatás felső fokon.) Csak a kritikusok fanyalognak, mert nem bírják az "übergiga" látványt. Pedig pazar, eddig még nem volt hozzá hasonló...
    Utoljára szerkesztette: end3, 2017.10.30. 16:05:11
  • zetortraktor #2
    Az eladási és a mozis adatok alapján nem népszerűek.
  • Ender Wiggin #1
    Mo-n népszerűek az Asylum-filmek is...