Szekeres Viktor

Tűzgyűrű 2: máris itt a szinkronizált előzetes

Az amerikai trailerrel együtt a magyar nyelvű is megérkezett a második Tűzgyűrű-filmhez.

Megkapta a trailerje szinkronos változatát is az itthonra április 5-én érkező Tűzgyűrű: Felkelés (Pacific Rim: Uprising). Általában azt szoktuk írni, hogy a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban. Ez most is igaz, de a visszatérő szereplők, ha lesznek, minden bizonnyal meg fogják kapni korábbi hangjukat.


A UIP Duna-Film hivatalos szinopszisa a film kapcsán a következő - ebből megtudhatóak a fő információk: "John Boyega (Star Wars: Ébredő erő) áll a TŰZGYŰRŰ: LÁZADÁS élén, amely a 2013-as, nagyszabású, szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új nemzedék szeretne a világ legnagyobb hőseivé válni, hogy felvegyék a harcot a legnagyobb szörnyekkel, melyek valaha a bolygónk felszínén jártak.
A szuperlátványos 3D-s mozikaland rendezője Steven S. DeKnight, a további szereplők pedig Scott Eastwood (Halálos iramban 8), Jing Tian, Cailee Spaeny, Rinko Kikuchi, Burn Gorman, Adria Arjona és Charlie Day.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #7
    Az anime-kban sokszor sikerül ezt megoldaniuk. Látványosak is és van mondanivalójuk (azért akad ott is agyrohasztó alkotás ezt elismerem), de a látvány miatt nem törvényszerű lemondani a tartalomról is. Az amerikaiak, valahogy ezt nem tudják soha összehozni egy filmbe.
  • Jawarider #6
    Lófejű is benne lesz ?
  • bmw #5
    hat ezt sem kellett volna eroltetni.... kolykok a szornyek ellen...lol vicc kategoria
  • wraithLord #4
    Jó, hát az nem igaz, hogy a Barátok közt köröket ver rá, mert míg a Barátok közt szinte minden szempontból totál gagyi, ez legalább filmes szempontból és CGI-ból profi és kiemelkedő. (Ok, sok pénz van benne, úgyhogy nem csoda, de attól még el lehetne cseszni...) És vannak benne jó színészek is.

    Ami a gondolkodást illeti. Engem pont azok a filmek zavarnak meg a nézésük közben, amelyekben túl sok a hülyeség. Arról kezdek el gondolkodni, hogy ez mennyire reális/logikus/értelmes stb., és nem tudom élvezni a filmet.

    Amúgy pedig egy csomó animációs filmnek sikerült megoldania, hogy a gyerekek is élvezni tudják (szép színes, érdekes, vicces), és a felnőttek számára is van valami komolyabb, értékelhető mondanivalója. Ugyanezt felnőtteknél is meg lehetne oldani. Aki az akciót és a látványt szereti, az is ki legyen elégítve, és aki valami értelmes történetvezetést, dramaturgiát, mondanivalót szeretne, az is...
  • Okisz #3
    Egyetértek. Ez a megmondóember stílus amit itt leírt, inkább röhejes, mintsem vélemény.
  • Griphons #2
    Ma ez valami trend fikázni a látványfilmeket? Elismerem, hogy a Pacific Rim jó nagyot bukott, de igenis igény van a látványfilmekre, nem minden mozi gondolkodtathat el, és én sem igénylem folyton a mély mondanivalót. Ez olyan, mintha a vidámparkban fikáznád a vattacukrot, merthogy mennyire egészségtelen...
    Az ilyen mozira azért ül be az ember, hogy ne kelljen gondolkodnia, egy heti kemény meló után végre csak az élménnyel foglalkozzon, erre jössz te és beszólsz, hogy ez egy gagyi zskat fos, mert nem művészi. Vannak művészfilmek, talán azokkal érdemesebb lenne foglalkoznod.
  • molnibalage83 #1
    Zskat fos. Hihetetlen, hogy ebből van második rész. Az ilyen filmek agyleolvasód napokra viccesek. Poénból egy nap néztem meg a Gozdillát és ezt. Igazi zskat orgia volt. Elképesztő, hogy ekkora marhaságra igény van. Ehhez képest a barátok közt a filmművészet csúcsa...