Szekeres Viktor

Nagyon úgy néz ki, hogy lesz Csúcsformában 4

Csak elkészülhet a Rush Hour 4.

Legutóbb 2012-ben merült fel a Csúcsformában (Rush Hour) negyedik részének elkészítésének ötlete, de akkor semmi sem lett a projektből, most viszont más a helyzet, ugyanis Jackie Chan egy rádióinterjúban elmondta, hogy miután évekig passzolta a forgatókönyveket, most belecsapott az elé kinyújtott tenyérbe, és megegyezett a szerepvállalásáról, így a legújabb szkriptnek elkészülhet a második változata is. Most már csak az a kérdés, hogy Chris Tucker benne van-e a visszatérésben.


Nagy kérdés, hogy mekkora lesz az érdeklődés a régi franchise feltámasztása iránt, illetve, hogy mekkora lesz a Csúcsformában 4 költségvetése, s hogy sikerül-e összeszedni a pénzt, ugyanis a 33 millió dollárba kerülő első rész után (244 millió dollár világbevétel), a második epizód már 90 millióba került (347 milliós világbevétel), a csalódást keltő, a producer szerint is gyengécske harmadik etap pedig 140 millióba (258 milliós világbevétel).

Az elszállt költségvetés a sztárok igényeinek volt köszönhető: Chris Tucker csak 25 millió dollárért vállalta a főszerepet és a bevétel 20%-át is zsebre vágja (plusz ugyanilyen feltételek mellett a New Line egy új filmbe is be kellett, hogy vonja). Jackie 15 milliót kapott, a bevételek 15%-át, valamint a filmre vonatkozó kínai és hongkongi nemzetközi forgalmazási jogokat. Chan most arról beszélt, hogy számára nem pénzkérdés a filmben való szereplés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #1
    Ötlet nayon jó volt anno, de nagy értelmetlen katyvasz lett az egész széria. A 3. részből kb. 10 ercet bírtam megnézni.