Szekeres Viktor

Újabb reboot sült be a mozikban

A Flatliners már biztos, hogy nem lesz siker.

A nézők nem voltak kíváncsiak az Egyenesen át (Flatliners) című rebootra, illetve kvázi folytatásfilmre, hiszen az mindössze 2,1 millió dolláros bevételt termelt Amerikában pénteken, ami azt jelenti, hogy a hétvégére kivetítve szinte biztos, hogy nem fog 6 millió dollárnál többet hozni, márpedig ez még egy viszonylag alacsony költségvetésű film esetében is elég nagy blama.

Annál jobban szerepelt a pénteki, első napos adatok alapján a Tom Cruise-féle American Made, mely itthon Barry Seal, a beszállító címen került mozikba. A hónap egyik legjobb filmje 6 milliós bevétellel lett a legsikeresebb pénteken, és ez azt jelenti, hogy hétvégén 16 és 18 millió dollár közötti bevételre kell számítanunk a film esetében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Épp múlt héten néztem meg az eredetit (nekem eddig kimaradt, pedig a korszak összes jelentős filmjét láttam már szinte), szerintem teljesen fölösleges újra moziba küldeni a sztorit, a régi sem volt nekem egy nagy film. Bár ha meg az lett volna, akkor meg azért nem kéne, mert akkor meg jobbat nem lehet. :) Akárhogy is nézzük, fölösleges ez a rimék szakma.
  • Ender Wiggin #4
    Az is igaz. De ilyet nem mertem leírni, mert rámugranak az SG mozis megmondóemberei a büölcsességeikkel...
  • Gauge #3
    Nem csak a gárda a gond. Teljesen felesleges volt ezt a sztorit még egyszer leforgatni.
  • Ender Wiggin #2
    Én megmondtam, hogy ezzel a gárdával bukta lesz :-D
  • anubys1984 #1
    Az azért megvan, hogy a reboot és a remake között van különbség?