Szekeres Viktor

Itthon is mindenki Kingsman 2-t nézett a mozikban

Magyarországon sem talált legyőzőre a Kingsman: Az aranykör.

Idehaza a hétvége legnézettebb mozifilmje a Kingsman: Az aranykör volt, melyre 50 857-en váltottak jegyet, s ezzel 72,6 millió forint bevételt generáltak a moziknak és a film hazai forgalmazójának, a Forum Hungarynek. A képregény-adaptáció ezzel a második helyre tolta le a két hétig uralkodó Az című horrort, mely már 234 ezer nézőnél tart összesítésben.

A többi újonc elég nagy csalódást okozott itthon A Lego Ninjago filmet például hiába vetítette 60 moziban is az InterCom, mindössze 22 427-en váltottak rá jegyet, így a bevétele alig lépte túl a 30,5 millió forintot. Ugyancsak debütált a mozikban a 47 méter mélyen című cápás thriller, mely azonban nem lett akkora siker, mint Amerikában, a toplista tizedik helyére fért csak fel 4 562 eladott jeggyel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Nem értem ezt a kommentet. Elég felületes, amit írsz, mert az "is" szó arra utal, hogy máshol is. Komolyan azt feltételezed, hogy máshol tényleg mindenki ezt a filmet nézte? És eleve baromság, hogy "nézett", mert attól, hogy jegyet vettek a filmre, még nem kellett megnézniük. Lehet, hogy senki nem nézte meg. Arról nem is beszélve, hogy olyan film nem is létezik, hogy Kingsman 2. Arról ne is beszéljünk, hogy az utolsó szóban tök felesleges a többes szám jelzése.

    Szétszedjük a hírt is, vagy az lényegtelen, csak a cím számít?
  • mitrop #1
    Szeretném felhívni a cikkíró figyelmét, hogy Magyarországon nem 50 857-en, hanem közel 9,5 millióan lakunk.
    Így a cikk címe simán csak nem igaz. (persze azt is írhatnám hogy hazugság)
    Ráadásul ha csak a mozinézőket néznénk sem lenne valós, hiszen ő maga is leírta, hogy mely más filmet mennyien lesték meg.
    Erre még jöhet egy lapáttal: brutális, zseniális, orbitális, és egyéb jelzővel ellátott szösszenet.