Szekeres Viktor

Csupa izom új kép érkezett az akciózó mozis Lara Croftról

Új promóképet adtak ki a Tomb Raider rebootjához.

Már jó ideje befejeződött az új Tomb Raider forgatása, és bizony éppen itt lenne az ideje az első előzetesnek. Talán ennél a filmnél is ezt harangozza be a minap kiadott promókép, ami a főhőst alakító Alicia Vikandert ábrázolja egy kihívást jelentő helyzetben.

Klikk ide!

Az új Tomb Raider-mozifilm amerikai premierjére 2018. március 16-án kerül sor, ami azt is jelenti, hogy nem nyári nagy durranásnak szánják - bár való igaz, hogy mostanság már szinte teljesen mindegy, hogy mi a bemutató időpontja, sikert bármikor lehet aratni. Tavaly március végén például a Batman v Superman került bemutatásra hatalmas kezdeti érdeklődés mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • esztyopa #6
    Hááát...übergagyi!Egy tucat-akciófilm ! Ujabb rókabőr lett lehúzva az eredeti Tomb Raider sztori rókabőréről.Szomorú,hogy Vikander Alzheimer-kóros lett.
    /Mert állítólag,régen,tehetséges volt/
    Szijjas csontváz,jellegtelen arccal.Nincs benne semmi a szgépes játék Larájának bájából.Nincs benne semmi Angelina arisztokratikus lazaságából,
    nőiességéből.
    Még Angelina kaszkadőrjének sem lenne jó,mert ahhoz formásabbnak kéne lennie.
    Igaz -szépen ugrik,és fut,de ezt egy veréb is tudja...
  • sertrex #5
    Szerintem aki ismeri a történetet az nem egy torzszülött bodybuilder csajra számít. Amúgy meg szerintem is egy egészséges és sportos testalkata van.
    Persze tudjuk, hogy Hollywood nem ért a filmgyártáshoz, már olvashattuk it az SG-n, az
    önkéntes mérvadóktól.
  • Ender Wiggin #4
    Hát ez az. Minden filmben ugyanaz a rezzenéstelen arckifejezés, irritáló hang és angolul is akcentussal beszél (ami elég fasza, miközben egy brit karaktert játszik). És izom a fenti képen? Hol? Gáttájékon?
  • kalapos01 #3
    Gondolom vagy féltucat Vikander-film megnézése után mondod, többek között az után, amiért Oscar-díjat kapott. Az meg, hogy ki szép, elég szubjektív.
  • CairoJack #2
    Nem feltétlen, én beérném egy szép és/vagy tehetséges színésznővel, de Vikander egyik kategóriába se fér bele, még csak alulról sem súrolja őket, sajna.
  • PeeTeR #1
    de mi CSÖCSt akarunk, so fk this