Szekeres Viktor

Egy klasszikus horror játékadaptáció kapott előzetest

Óriáshangyás videójáték-adaptáció kerül nemsokára a mozikba.

Megérkezett az It Came From the Desert új előzetese, melyben mutáns óriáshangyák fogják terrorizálni az embereket. Ez lehet, hogy csak egy klasszikus zsé kategóriás horrornak tűnik, de minket azért érdekelhet egy fokkal jobban, mert papíron egy klasszikus videójáték adaptációja lesz. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a népszerű játékra csak azok emlékeznek, akik valamennyire otthonosan mozognak a 80-as évek számítógépes programjainak világában.


Sajnos a fenti előzetes eléggé rejtegeti előlünk az óriáshangyákat, amikor pedig azok feltűnnek, enyhén szólva is csalódást okoznak. A filmet egyébként a finn székhelyű Roger! Pictures készítette, mely a legendás amerikai játékfejlesztő céggel, a Cinemaware-rel társul a projekt erejéig. Az It Came From The Desertet Marko Mäkilaakso rendezte Hank Woon és Trent Haaga forgatókönyve alapján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Kell a népnek? Te most komolyan azt hiszed, hogy ez olyan nagy siker lesz? Ez eléggé rétegcucc. Ez nem kell a népnek. A népnek Star Wars meg Marvel meg 200 milliós animációk kellenek.
  • subotal #1
    Extra gagyi, ez kell a népnek!