Szekeres Viktor

Már magyarul is megnézhető a sokak által várt Emoji-film előzetese

Magyarrá változott az Emoji-film előzetese.

A The Emoji Movie itthon az Intercom gondozásában Az Emoji-filmként fog bemutatásra kerülni a mozikban, és egy olyan világba vezet, ahova sosem hittük volna, hogy eljutunk: egy okostelefon agyába. Mint mindig, a korai előzetesek esetében, most is igaz, hogy sem hangszereposztás, sem a fordítás nem tekinthető feltétlenül véglegesnek, s mivel animációról van szó, a szinkronstúdiónak ezúttal arra sem kell törekednie, hogy az eredetileg szinkronizáló színészek megkapják szokott hangjukat.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk – talán azért, mert nagyon kicsik. Az oskostelefonjában például mindenkinek van egy: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak.
Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, akik kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útjukba.
Sőt, egy ismeretlen kéz talán ki is akarja törölni őket…
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #7
    nem lesz rosszabb? egy mosolygó szardarabbal kezdődik a cikk...

    amúgy ez a recept bőven nem csak animációs filmekben volt elsütve :D
  • wraithLord #6
    Ez valószínűleg az n+1-edik "szánalmas karakter aki tököt növeszt, megmenti a világot és ő lesz a hős - happy end" sablon alapsztori, ami szerintem semmivel sem lesz rettenettesebb, mint az előtte lévő n darab animációs film. Sőt, talán felhívja a figyelmet arra is, hogy húzzuk ki a fejünket a szmartfónból, ha már manapság a csapból is az folyik, hogy miként teszi tönkre az emberi társadalmat az okostelózás.

    Persze lehet, hogy átlagon aluli lesz, de nem hiszem, mert ugyanazok csinálják, mint a többit. Csak antropomorfizált állatok meg életre kelt használati eszközök helyett ez most életre kelt szoftverről és elemeiről szól. Legrosszabb esetben is csak "halad a korral".
    Hogy mennyire lesz izléstelen, az ennyiből nem derül ki szerintem.
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2017.05.23. 10:01:13
  • cateran #5
    Hat, ezt a mondatot izlelgesd kicsit.."Miért, mert gyerekeknek szóló animációs filmet csináltak az okostelókban élő emoticonok életéről?" es rajossz, hogy de..ez maga a rettenet....
  • ostoros #4
    Nos, de azt hiszem ez elég tragikus, ha a nagyobb képet nézzük.
  • wraithLord #3
    Miért, mert gyerekeknek szóló animációs filmet csináltak az okostelókban élő emoticonok életéről? :D Ezt ugye te sem gondolod komolyan.
  • kalapos01 #2
    Valami mammogást hallok...
  • Bulics #1
    Ez a komplett generáció egy selejt....!!!!!