Szekeres Viktor

Itt az Asylum Verdák-koppintásának előzetese

A Carsra az Asylum válasza a Cargo.

Az Asylum, mint ismeretes, nemcsak a zséfilmjeiről híres, hanem olykor úgy nevezett mockbusteröket is készít, melyekkel lemásol egy-egy nagy mozis produkciót, hogy még azok premierje előtt kiadja őket. Ebből egyébként következik, hogy az a tévhit nem igaz, miszerint a cég az adott filmet koppintja, hiszen a készítők nem az alapján dolgoznak, hanem pusztán a koncepció és a trailer alapján.


Mondjuk ez a fenti előzetes tárgya kapcsán nem áll fenn, de nem is ezért érdekes a Verdákat (Cars) rettenetesen olcsón koppintó Cargó trailerje, hanem azért, mert nagyon jól mutatja, hogy a prosperáló Asylum már nem csak katasztrófafilmeket készít, hanem minden műfajban utazik. Korábban már tinifilmeket és családi mozikat készítettek, nemrég tévésorozatuk is van, most pedig ismét egy animációval jelentkeznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #5
    Én szeretem ezeket a mocskokat, amiket csinálnak, de amikor elkezdik elhinni magukról, hogy olyanok mint az eredeti, na az fájdalmasan szar szokot lenni. Mint ez is pl. XD
  • stoppos #4
    Intel grafikus kártyán írták?
  • Dynamic #2
    Ráadásul, nincs is értelme a sztorit koppintani, mivel aki meg akarja nézni "azt az autós" rajzfilmet az nyilván nem látta az eredetit, nem is tudja miről szól, ergó a félrevezetéshez tökre elég megjelenésében és koncepciójában lemásolni.
  • Ender Wiggin #1
    "Ebből egyébként következik, hogy az a tévhit nem igaz, miszerint a cég az adott filmet koppintja, hiszen a készítők nem az alapján dolgoznak, hanem pusztán a koncepció és a trailer alapján."

    Könyörgöm, ezzel már ki is merítetted a koppintás definícióját. Már jóval kevesebb egyezésért felrobban egyes "kifinomult" nézők feje...