Szekeres Viktor

Kinyírják az egyik Star Wars-sorozatot

A Star Wars Rebelsnek annyi.

A Diseny XD csatorna bejelentette, hogy a negyedik évaddal véget értnek nyilvánítja a jelenleg futó két Star Wars-tévésorozat egyikét, a Star Wars Lázadókat (Star Wars Rebels). Ez tehát azt jelenti, hogy az Amerikában nemrég véget ért harmadik szezont még ősszel követni fogja az elég régen készítés alatt lévő negyedik, azonban ez már a hattyúdalt fogja jelenteni.


Mint ismeretes, az animációs széria története egy eddig fel nem dolgozott időszak történéseit meséli el, cselekménye a III. és a IV. film közötti időszakban játszódik, amely mintegy két évtizedet ölel fel. A sorozat főszereplője Ezra, a tizennégy éves utcai tolvaj, valamint a Szellem űrhajó lázadókból álló legénysége, akik fáradhatatlanul harcolnak az egész Galaxist sújtó, mindent bekebelező Birodalom ellen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #9
    Erre gondoltam én is - Lego Star Wars: The Freemaker Adventures
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2017.04.22. 01:21:01
  • zetortraktor #8
    Másik Star Wars-sorozat
  • Cyberdog #7
    Esetleg nem lehet, hogy a LEGO Star Wars-ra gondol a cikk írója?
  • Hoz_Hun #6
    Na igen. Én sem tudom milyen másik SW sorozatra gondolt a cikíró.

    Amúgy a CW nekem is sokkal jobban tetszett, de ez se rossz.
  • Wittgen #5
    Az első évad még szó-szó volt, de a második már eléggé tetszett. A Clone Wars meg átment felnőttesbe az utolsó 2 évaddal, e miatt bírtam.
    Amúgy mi a másik sorozat, ami fut? Én úgy tudom, hogy a CW befejeződött már a Rebels elkezdése előtt. vagy a cikkíró a mozifilm sorozatra gondol, mint másikra?
  • Cobra. #4
    Clone Wars nekem is jobban tetszett, de el kell ismerni, hogy a második szezonra sokat javut a Rebels (Maul megjelenésével). Mondjuk a karakterdesign ami elsősorban visszatartott a sorozat elkezdésétől, de egy idő után megszoktam.
  • Ender Wiggin #3
    Érdekes, én ezt nézhetetlennek tartom, ellenben a Clone Wars-szal pont úgy vagyok, ahogy te ezzel. Bármikor meg tudom nézni az epizódokat.
  • Angelus1991ster #2
    Amennyire elutasítottam az elején... későbbiekben meg vártam az újabb epizódokat. Ezután mikből lehetne új sorozat? 6. epizód és a 7. epizód közti időszakból? Baljós árnyak előtti időkből?
    Sajnálom ezt sorozatot. Az Erőt is jól "jelenítették" meg. Kicsit a Clone Wars-os lsd trip már túl sok volt, Rebels-ben már visszafogták magukat.
  • NEXUS6 #1
    Kár érte!
    Én asszem 2 évadot láttam belőle, az egyik legjobb SW produktumnak tartom. Az eredeti trilógia meg ez, amit képes vagyok többször is megnézni.

    A többi alkotástól (beleértve az új részeket is) mindíg valami bajom lesz, az álmosság még a legkevésbé gázos ezek közül. :)