Szekeres Viktor

Előelőzetest kapott Luc Besson überscifije

Luc Besson saját filmjét hájpolja.

Hollywoodban az elmúlt években szokássá vált, hogy egyes sikerfilmek reklámja is reklámot kapjon. Ez azt jelenti, hogy a küszöbön lévő előzetes premierjének dátumát a stúdiók marketingesei egy afféle elő-előzetessel hirdetik, így generálva egy kis hájpott a reklámnak, mely ily módon valószínűleg jobban is fog teljesíteni. Persze efféle húzással általában csak a legnagyobb filmek élnek. Luc Besson pedig szeretné azt hinni, hogy új scifi a nagyok közé fog tartozni. Az új trailer március 29-én érkezik meg.


Az itthon a Big Bang Media által forgalmazásra kerülő a Valerian és az ezer bolygó városa (Valerian and the City of a Thousand Planets) a tervek szerint 2017 nyarán kerül bemutatásra a magyar mozikban, Amerikában pedig július 21-én. A képregény-adaptáció főbb szereplői Dane DeHaan, Cara Delevingne és Clive Owen, mellettük pedig még fel fog tűnni kiemelt szerepben Rihanna, Ethan Hawke, John Goodman, Herbie Hancock és Kris Wu is.

**

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Azt mondod, hogy hazudik a rendező? És az általa kirakott videó, hogy jövő héten jön az előzetes? Vagy már titkos helyen elérhető? Vagy a tavaly valamikor megjelent cuccra gondolsz?
  • KoLaMan #1
    Már elnézést, ugyan valóban megjelent egy előzetes - de nem ez a 20 másodperces izé...
    Amúgy meg remélem, méltó lesz ez a film az Ötödik elem 20. évfordulójára.