Szekeres Viktor

Élet - új előzetest kapott a várva várt űrhorror

Végre megint egy jó űrscifit láthatunk?

Amerikában magyar idő szerint hétfőn, fél órával éjfél után veszi kezdetét az NFL, az amerikai futball bajnokság nagydöntője, a Super Bowl. Ahogy az lenni szokott, a Super Bowl alatt félpercenként hatalmas összegekért, idén körülbelül 5 millió dollárért vásárolhattak reklámot a hirdetők, így legtöbben igazán igyekeztek kitenni magukért. Legkönnyebb dolga persze a filmek és tévésorozatok gyártóinak volt, hiszen általában nem külön forgattak le egy-egy költséges szpotot, hanem a meglévő anyagokból vágtak össze. Az Élet (Life) is kapott egy fél perces promót, alatta pedig az újonnan kiadott hosszú előzetes


Aki nem nézi meg az előzetest, mert nem akar magának lelőni semmilyen poént, de kíváncsi az alapsztorira, annak álljék itt a hivatalos szinopszis: "Egy űrhajóscsapat a Mars-kutatás eddigi legnagyobb áttörését éri el: élet jeleire találnak a vörös bolygón. De a siker megrészegíti és felelőtlenné teszi őket: az idegen életet egy tárolóedényben magukkal viszik.
Olyasmi kerül a Földre, ami nem odavaló. Valami elkeveredik a földi életformával, ami addig egészen másképp élt, és másképp gondolkodott. A működése ismeretlen, a céljai kideríthetetlenek. A Föld még sosem volt ekkora veszélyben. És ami a bajt hozza rá, az az élet…
"


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • professional #5
    Gumikesztyű POWA!
  • Ender Wiggin #4
    Hej, prof, ha megnézed nem puszta kézzel piszlálta, hanem gumikesztyűn keresztül... Ettől függetlenül baromság és szörnyen elcsépelt az egész szitu.
  • Prof William #3
    Én Dan Simmons Hyperion c. könyvét nézném meg egy nagy költségvetésű sorozat formájában. Azt sztem csak abban lehetne megcsinálni.
  • NEXUS6 #2
    Höhö, nagyon eredeti ötlet. Most néztem meg a Végtelen határok 1. évadát, abban volt egy pont ugyan ilyen sztori!
    XD

    Baxki ott van rahedli jó kis sci-fi könyv, de egyszerűen semmi új ötlet nincs évek óta. Ha valaki nagyon elszáll megrendezi Lem Szoláriszát x-edszer, vagy elővezik a Dűnét. Csak közben olyan klasszikusok porosodnak, mint az Alapítvány könyvek. De Lemnek is van egy csomó jó könyve. Zsoldos Péter A Viking viszzatér c könyvét akkor írta, amikor még ember nem járt az űrben, de olyan szitukat álmodott, amelyek megtörténtek, pl az Apollo-13 balesethez nagyon hasonló helyzet írt le. Ha egyszer lesz a magyar filmiparnak 200 Mrd $-ja (sose lesz) ez az a könyv, amire rá lehet költeni, folytatások detó.
  • Prof William #1
    Úgy tűnik a tudósok továbbra sem szoktak le arról hogy puszta kézzel piszkáljanak mindenféle ismeretlen organizmust. :)

    De most komolyan érje őket meteortalálat, vagy hibásodjon meg a tároló de ne ilyen dedós módszerrel szabaduljon már el a pokol.