Szekeres Viktor

Az RTL visszahozza sikeres vetélkedőjét

Folytatódik a Hagyjál főzni!

Március 13-án tér vissza az RTLII-re Hagyjál főzni! című vetélkedő, melyet a csatorna gasztro-komédiának titulál. A második évad újdonsága, hogy nemcsak szülő-gyermek párosok, hanem testvérek és házaspárok is versenybe szállhatnak majd a pénznyereményért. A Hagyjál főzni! konyhájában ezúttal is Istenes Bence fogadja a versenyzőket, akiknek főztjéről és sorsáról Vajda Pierre fog dönteni.

A versenyzők a kedvenc családi receptjeiket készítik el a műsorban, és idén is az idő lesz az egyik legnagyobb ellenfelük. Ráadásul a konyhában a tapasztalatlan „szakács” ügyködik, a főzni jól tudó csapattárs csak a konyhapult mellől irányíthat, de tevékenyen nem vehet részt a főzési folyamatban. Csupán a főzésre adott idő felétől avatkozhat be, ha megnyomja a pánik gombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla sebességgel ketyeg.

A nyertes páros nemcsak 200 ezer forinttal lesz gazdagabb, hanem a lehetőséggel is, hogy a következő adásban is lefőzze új ellenfelét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jozsi031 #2
    szar szar hatan,ez jo,sot szuper.
  • Bulics #1
    Ezaz b*zdmeg, Heti Hetes helyett valami ál-reality szar! Én kombinálnám a szörvájvörrel, hogy vizeletből kelljen ehetőt csinálni és aki veszít azt arconfossa egy vadkan.... Ez a jó szórakoz(tat)ás!