Szekeres Viktor

Még mindig a Barátok közt Magyarország kedvenc sorozata

Múlt héten a Barátok köztöt látták legtöbben.

Minden bizonnyal 5, 10, de talán még 15 éve is leírhattuk volna azt, hogy a hét legnézettebb tévéműsora a Barátok közt volt. Persze a napi szappanopera nézettsége folyamatosan csökken, ahogy fragmentálódik a hazai tévés piac, és gyakran a legnézettebb 5 műsor közül is kiszorult, de amikor épp nincs jelen konkurencia, illetve a vetélytársak nézettsége esik vissza, akkor a BK bizonyítja, hogy még mindig él és virul.

Érdekesség, hogy múlt héten a 18-49 évesek körében az 50 legnézettebb műsort összesítő rangsor első 22 helyét kizárólag az RTL Klub műsorai foglalták el. A BK 17 százalékos átlagos heti közönségarányt elérő epizódjai mögött a csatorna másik saját gyártású napi sorozata, az Éjjel-Nappal Budapest foglalt helyet. Ugyancsak a top22-es csapat tagja volt az RTL Klub Híradója is, amelynek január 14-i, szombati adása volt a legnézettebb, 20,8%-os közönségaránnyal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #8
    " Szánalmas, hogy itt tart az ország! "

    Miért? Tényleg kíváncsi vagyok. Azért, mert egy társasház lakóinak az életéről szóló sorozatot néznek? WTF. Rgen meg a Szomszédok volt a menő.

    Van egy olyan érzésem, hogy ha készülne egy sorozatgyilkost főszereplőnek megtevő sorozat, vagy mondjuk egy olyan, amiben egy jóravaló emberből drogbáró és gyilkos válik, és ezek lennének a legnézettebbek, akkor azt mondanád, hogy milyen előrehaladott ez az ország, hogy ilyesmikért rajong.

    A világ legtermészetesebb dolga, hogy magyar ember magyar sorozatot néz inkább, és azok közül is háztájit, nem valami gyilkososat. Nyilván sokan nem szeretik a napi szappanoperákat, de ettől még nem hiszem, hogy az ilyen sorozatok miatt tart valahol az ország. Sokkal inkább az IQnulla, "itt tart az országozó" kommentelők gondolkodásvilágával rendelkezők miatt.

    Az az igazság, hogy ezerszer inkább egy jámbor BK-néző legyen az országban, mint egy "gyújtsuk fel az RTL-t!"-ező szánalmas idióta.
  • Gauge #5
    Birkaország...
  • ostoros #4

    http://www.youtube.com/watch?v=QevvLIZDmFo
    19 perc 38 másodperctől 27 percig. Ott a barátok közt lényege.
  • molnibalage83 #2
    Tökéletesen leírja az ország átlagos szellemi színvonaltalanságát...
  • subotal #1
    Szánalmas, hogy itt tart az ország!