Szekeres Viktor

Ismét lesz magyar Survivor

Az RTL Klub újraindítja a Survivort.

Hamarosan visszatér az RTL Klubra a világ legnépszerűbb túlélő valóságshow-ja, a Survivor. A reality hazánkban először 2003-ban, az RTL Klubon volt látható, s eddig közel ötven ország tűzte már műsorra a nomád körülmények között határaikat feszegető játékosok küzdelmét a túlélésért. Az Egyesült Államokban már a 33. évadon is túl vannak, míg Spanyolországban a 16., Franciaországban pedig a 17. évad előkészületei zajlanak, de Belgiumban, Hollandiában, Dániában, Olaszországban, Norvégiában és Svédországban is már bőven tíz évad felett járnak.

A Survivor alapszabályai szinte minden országban ugyanazok: 16-20 embert egy trópusi szigeten hagynak, hogy 3 naponként egy embert kiszavazva maguk közül eldöntsék, hogy ki marad a végén. A www.rtl.hu/survivor linkre kattintva minden információ megtalálható a jelentkezés menetéről. A túlélők jelentkezését január 31-ig várják a műsor készítői.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mcwolf #6
    OMG
    És a legszörnyűbb az egészben, hogy te ezt még komolyan is gondolod.
    Az ilyenek miatt adják még ezeket a xarokat, mert van egy réteg (amit a békesség kedvéért nem jellemzek), akik vevők ezekre a hulladék népbutító műsorokra.
  • ostoros #5
    Nagyon tudjuk, hogy te csak segget nyalsz legyen szó bármilyen média termékről.
  • zetortraktor #4
    Nagyon jól tudom, hogy a neten csak a fika a divat, csak az számít, aki tudatlanul köpköd, de szerintem gőzöd sincs arról, hogy milyen a Survivor, mert akkor nem mondanál ilyet. Vagy mi a szenny abban, hogy egy tucat ember megpróbál élhető körülményeket teremteni egy lakatlan helyen, sorversenyezik és stratégiázik, hogy minél tovább bent maradjon. És mindezt úgy kell csinálnia, hogy a végén az általa kiejtettek őt szavazzál meg győztesnek? Kőkemény stratégiai játékról van szó, amit biztos rohadt érdekes lehet megélni.
  • dregnarr1 #3
    Az a sajnálatos, hogy az itthoni szennyet összehasonlítják az eredeti változattal, vagy szorosabb párhuzamot vonnak köztük.
  • Relixo #1
    Örül az alja nép biztos..... az igényesebbje meg csak sajnálkozik,hogy miért nem a jobbnál jobb és értelmesebb sorozatokat szinkronizálják helyette. De legalább a torrent segít és aki nem tud angolul még felirat is van kb. mindhez. :D
    Biztos sok ribi fog jelentkezni meg önimádó idióta farok a műsorba. Gratula,hogy ez a színvonal továbbra is a közmédiába vagyis a nép körébe!