5
  • professional
    #5
    Gumikesztyű POWA!
  • Ender Wiggin #4
    Hej, prof, ha megnézed nem puszta kézzel piszlálta, hanem gumikesztyűn keresztül... Ettől függetlenül baromság és szörnyen elcsépelt az egész szitu.
  • Prof William
    #3
    Én Dan Simmons Hyperion c. könyvét nézném meg egy nagy költségvetésű sorozat formájában. Azt sztem csak abban lehetne megcsinálni.
  • NEXUS6
    #2
    Höhö, nagyon eredeti ötlet. Most néztem meg a Végtelen határok 1. évadát, abban volt egy pont ugyan ilyen sztori!
    XD

    Baxki ott van rahedli jó kis sci-fi könyv, de egyszerűen semmi új ötlet nincs évek óta. Ha valaki nagyon elszáll megrendezi Lem Szoláriszát x-edszer, vagy elővezik a Dűnét. Csak közben olyan klasszikusok porosodnak, mint az Alapítvány könyvek. De Lemnek is van egy csomó jó könyve. Zsoldos Péter A Viking viszzatér c könyvét akkor írta, amikor még ember nem járt az űrben, de olyan szitukat álmodott, amelyek megtörténtek, pl az Apollo-13 balesethez nagyon hasonló helyzet írt le. Ha egyszer lesz a magyar filmiparnak 200 Mrd $-ja (sose lesz) ez az a könyv, amire rá lehet költeni, folytatások detó.
  • Prof William
    #1
    Úgy tűnik a tudósok továbbra sem szoktak le arról hogy puszta kézzel piszkáljanak mindenféle ismeretlen organizmust. :)

    De most komolyan érje őket meteortalálat, vagy hibásodjon meg a tároló de ne ilyen dedós módszerrel szabaduljon már el a pokol.