Szekeres Viktor

M. Night Shyamalan megint a régi? Itt a Széttörve új, szinkronizált előzetese

Vajon folytatódik M. Night Shyamalan jó szériája?

M. Night Shyamalannak mostanság elég jól áll a szénája, hiszen több jól sikerült filmet is lerakott az asztalra a bukásait követően, s ki tudja, talán nemsokára ahhoz az énjéhez is visszatalál, mely A sebezhetetlent rendezte. Az új filmjének Széttörve lesz a magyar címe és január 19-től láthatjuk. Az új előzetesből is készült egy magyar változat.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Miközben a disszociatív identitászavar mentális megosztottsága régóta lenyűgözi és próbára teszi a tudományt, él az a vélekedés is, hogy egyeseknél sajátos testi attribútumok rendelődnek minden személyiséghez, és adott esetben fizikálisan is több személyiségre oszlik az az egyetlen illető.
Noha Kevin már feltárt 23 személyiséget pszichiáterének, Dr. Fletchernek, még van egy rejtett személyisége, amely felbukkan, és dominálja a többit. Miután elrabol három tinédzser lányt, köztük az önfejű és eszes Caseyt, Kevinben kitör a harc a túlélésért a többi személyiségével – és a körülötte lévőkkel – miközben elkezdnek leomlani benne a különböző énjeit elválasztó falak...
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #1
    Sebezhetetlen. Nagyon unalmas film volt már akkoriban is (még akkor is, ha a témája jó) Emlékszem a mai napig, hogy az volt az egyetlen film, amin bealudtam a moziban (ilyet se előtte se utána sose sikerült produkálnom, lévén nagy filmrajongó vagyok). Jelek, Falu...számomra ez Shyamalan. Ahhoz találhatna vissza inkább.
    Utoljára szerkesztette: Yagami, 2017.01.06. 22:31:27