Szekeres Viktor

Rémületes fotó az AZ-mozifilm főgonoszáról

Újabb fotót kaptunk Krajcárosról.

Az Entertainment Weekly pár hónapja lehozta az első képet Krajcárosról (Pennywise), az AZ (IT) című Stephen King-adaptáció gonoszáról, most pedig ismét vele akarják eladni a lapot - ezen ne múljon, fent nálunk is meg lehet nézni a legújabb fényképet, hiszen az előzetes csak nem akar jönni. A filmet egyébként Andy Muschietti rendezte, aki Hollywoodba a saját rövidfilmje alapján készített Mama című horrorral robbant be két éve.

Az AZ főbb szerepeiben Jaeden Lieberhert, Finn Wolfhardot, Sophia Lillist, Jack Dylan Grazert, Wyatt Oleffet, Chosen Jacobsot és Jeremy Ray Taylort láthatjuk. A tervek szerint két részben bemutatandó film első felét szeptember nyolcadikán nézhetjük meg. Ez az epizód a gyerekekre koncentrálna és a nyolcvanas években játszódna, míg a második rész a felnőtt énjükre, és történései a jelenben zajlanának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #3
    Nem készült már ebből egy kétrészes film pont ilyen elképzelések alapján?! Ez inkább egy remake...
  • wraithLord #2
    Kb. egy percig néznem kellett a fotót, hogy rájöjjek, mi ez... Nem egy vascsőből néz ki?

    Amellett, hogy úgy néz ki, mint egy hómméd fotosop kép, még nem is félelmetes. Már csak azért sem, mert elsőre kicsit nehéz értelmezni.
  • NEXUS6 #1
    Ez télleg félelmetes, Ronald Mekdonald egy dúrva szombat éjszaka végén az árokban kötött ki, nyakig trutyiba merülve, amikor megtudta, hogy kirúgták a cégtől.
    :D