Szekeres Viktor

Az új Batman-reboot miatt csúszik az Igazság Ligája 2

A tervezettnél később kerül moziba az Igazság Ligája folytatása.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Zack Snyder, eredetileg 2019-es premierre tervezett Igazság Ligája (Justice League) folytatása a tervezettnél később fog csak mozikba kerülni, ugyanis a Warner szeretne helyet csinálni a Ben Affleck által rendezett Denevérember-mozifilmnek, mely jelenleg The Batman címen fut. A 2017-re tervezett Igazság Ligája természetesen a továbbra is ősszel kerülne a közönség elé.

A THR cikkéből az is kiderül, hogy Zack Snyder a két Igazság Ligája között szakít időt arra is, hogy megrendezze régóta tervezett projektjét, a The Last Photograph-ot. Ezt a filmet már majdnem egy évtizede bejelentették, akkor kezdődött el a fejlesztése. A története egy fényképről szól, mely két férfi, a háborúktól sújtott Afganisztánban tett utazásának katalizátorát jelenti. Snyder a Kurt Johnstad által írt forgatókönyvből valamikor 2017-ben forgatná le a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Ez abszolút reboot, más univerzumban játszódik, mint a Nolan-féle Batman. Mondjuk nem ez lesz a reboot, hanem már a tavaszi film rebootolta Batman karakterét. De a lényeg, hogy nem feldolgozás vagy ilyesmi, hanem rebootot kapott a figura, de most legalább egy ideig maradni is fog.
  • Etinger #3
    Igazából nem reboot, csak egy újabb Batman film... csak imádják a reboot szót használni.
  • Kisssss #2
    úr isten már megint batman reboot?!.... kezd már tragikomédiába kanyarodni.
  • Jawarider #1
    Nem is baj...