Szekeres Viktor

Új Zöld Darázs-mozifilmet terveznek

Lehet, hogy újabb Zöld Darázs-film készül Hollywoodban.

A Deadline értesülései szerint a Paramount Pictures nagyon szeretne egy képregényes sorozatot magának, éppen ezért megbízták A könyvelőt is rendező Gavin O'Connort, hogy próbáljon meg nekifutni egy filmnek. A rendező pedig egy Zöld Darázs-filmben (The Green Hornet) gondolkodik, elmondása szerint ugyanis amióta filmezik, azóta a vágya ez - gyerekkorában ugyanis, miközben kortársai Supermanért és Batmanért voltak oda, őt csakis Zöld Darázs kalandjai kötötték le. Főleg azért, mert úgy volt kőkemény, hogy nem rendelkezett szuperképességekkel. És mert nem viselt bohócjelmezt. És mert bűnöző volt a törvény és a bűnözők szemében is.

O'Connor a filmet Sean O’Keefe részvételével kezdi el fejleszteni - utóbbi fogja írni a forgatókönyvet. A rendező a tervek szerint új mitológiát képzelne a Zöld Darázsnak, modern környezetbe rakná, és a hangsúlyt a történetre, illetve a karakterre helyezné, miközben olyan témákat dobna fel, melyek közel állnak a szívéhez. A célja pedig az lenne, hogy az igen sok képregényes film közül kitűnjön, hogy sikerüljön másféle filmet készíteni.

A George W. Trendle és Fran Striker által 1936-ban alkotott karakter egy rádiósorozat főhőseként debütált, s idővel előbb a képregények, majd a tévésorozatok világába került át. A szuperhősként magát bűnözőként pozicionáló Zöld Darázs egy bizonyos Britt Reid alteregója, akit felspécizett kocsija, valamint társa, Kato segít. 2011-ben Seth Rogen, Jay Chou, Christoph Waltz és Cameron Diaz főszereplésével már láthattunk egy Zöld Darázs-mozifilmet, ami 120 millió dollárból készült, és Amerikában 98, Amerikán kívül pedig 129 millió dollár bevételt termelt. Azt a filmet Michel Gondry rendezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!