Szekeres Viktor

Már kábelcsatornák is verik a TV2-t

A TV2-nek nagyon nem jött össze a Star Academy.

A hír annyi, hogy a TV2-nek a gyenge kezdés után még gyengébb folytatás jött össze, ami a Star Academy című valóságshow-t illeti, de mindezt most "illusztráljuk" az RTL Klub sajtóközleményével, mely szokás szerint froclizza a konkurenciát. Az efféle, valójában senkit nem érdeklő beszólogatás és cicaharc elég gyakori a két csatorna sajtósainak világában: "Az RTL Magyarország csatornái jelesre vizsgáztak az iskolai tanévnyitó napján, míg a TV2 Star Academy című énekes-beköltözős tehetségkutató gigaprodukcióját már fel is mentették a nézők ebben a televíziós szezonban a tanórák alól."

Mindez arra utal, hogy csütörtökön a Star Academyt nemcsak az RTL Klub verte el, hanem más csatornák kis. Például a Cool-on futó Dr. Csont dupla epizódjai 4,8, illetve 7,3 százalékos közönségarányt értek el a 18-49-es korosztálynál, a Film+-on látható Az elnök különgépe című amerikai akciófilm 6,4 százalékot, míg a nagyjából ebben a sávban futó TV2-es Star Academy összefoglaló csupán 5 százalékot produkált. S ha mindez nem lett volna elég, akkor a VIASAT3 az Észbontókkal, az RTLII pedig a Való Világgal is 6% fölött teljesített.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #2
    Kerestem a tecsőn, hátha fenn van már valami napiszar gyanús videó róla, de még nem találtam, pedig annak biztos lenne nézettsége.

    Lehet, hogy annyira xar, hogy még ilyet sem lehet belőle gyártani!? Dedúrva!
    ;)
  • Jawarider #1
    (tényleg) nem nézek TV-t. Ha véletlenül be is kapcsolom egy hónapban max kétszer, TV2 az egyik csatorna amit kérdés nélkül messziről elkerülök
    Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2016.09.05. 09:45:32