Szekeres Viktor

Megvan, ki lesz az új Pókember-mozifilm főgonosza

Michael Keaton alakíthatja Keselyűt a Spider-Man: Homecomingban.

Bár a szereposztási értesülést nemrég az a megjegyzés kísérte, hogy Michael Keaton egy szárnyas gonosztevőt alakíthat az új Pókember-filmben, a Spider-Man: Homecomingban, eddig nem került megerősítésre, hogy ez igaz-e, illetve, hogy melyik karakter is tűnik fel a filmben. Most már azonban ez sem rejtély, hiszen a Marvel Studios fő embere, Kevin Feige a Toronto Sunnak elmondta, hogy az Oscar-jelölt színész valóban The Vulture, vagyis A Keselyű lesz.

Mint ismeretes, a jövő nyáron bemutatásra kerülő filmben Peter Parkert Tom Holland játszhatja el, a barátnőjét Zendaya alakítja majd, May néni bőrébe pedig Marisa Tomei bújik. Egy másik gonoszt Logan Marshall-Green személyesít majd meg. Rajtuk kívül még szerepelni fog a filmben Robert Downey Jr. (mint Tony Stark), Laura Harrier, valamint Tony Revolori, Martin Starr, Michael Barbieri, Donald Glover, Kenneth Choi, Hannibal Buress, Isabella Amara, Jorge Lendeborg Jr. és J.J. Totah.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tigeroo #7
    felejtsd el az eddigieket, a sonytól hálistennek megmentette a témát a disney-marvel.
    az amerika kapitány 3-ban már benne volt a kölök, egész jól tolta. valamint a twitterén fenntvan hogy hogyan készül a srác, parkourozik meg minden. szerintem jó lesz, meglátjuk.
  • wraithLord #6
    Marisa Tomei 52 éves, simán lehet egy huszonéves ember nagynénije (sőt, 30-asé is).

    Nekem inkább még egy Spiderman film nem kéne. Már az első széria is rossz volt. Az Andrew Garfield-féle valamivel jobban tetszett, de nem bírom Spidermant (legalábbis filmen).
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2016.11.10. 15:55:14
  • stoppos #5
    Batman, Birdman, Vulture. Keaton szárnyra kapott megint.
  • Yagami #4
    Nyilván be kell csábítani majd egy halom embert a sorozat harmadik reboot-jára, úgyhogy szerintem jó választás volt. Egy tizenévesnek meg simán lehet ilyen nagynénije.
  • Ender Wiggin #3
    Már a Civil Warban is ő volt, hahó! Egyébként tényleg röhejes választás... A következő rebootban gondolom My néni is gimis korú lesz...
  • pett3rson #2
    Marisa Tomei lesz May néni?? Ennyire fiatalítunk vagy Marisa öregedett meg??
  • Zombee #1
    Ezt tudni lehetett már egy ideje.