Szekeres Viktor

Újabb vicces ember csatlakozott a Pókember-reboothoz

Hannibal Buress is benne lesz a Spider-Man: Homecomingban.

Újabb színészek csatlakoztak a John Francis Daley és Jonathan Goldstein (Vakáció) által írt és Jon Watts által rendezendő, jelenleg Atlantában forgó Spider-Man: Homecoming szereplőgárdájához. Ezúttal a standupos Hannibal Buress nevét írhatjuk fel magunknak, mellette pedig a kevésbé ismert Isabella Amara, Jorge Lendeborg Jr. és J.J. Totah is benne lesz a filmben, de természetesen egyikük szerepéről sem tudunk még semmit.

Az Amerikában 2017. július 7-én bemutatásra kerülő filmmel kapcsolatban eddig ugyebár azt tudhatjuk, hogy Tom Holland lesz az új Pókember (ő a nézők nagy tetszésére már debütált az Amerika kapitány: Polgárháborúban), Peter Parker barátnőjét Zendaya fogja alakítani, May néni pedig Marisa Tomei lesz, s Michael Keatont szerezték meg az egyik rosszfiú eljátszására, a másik gonoszt pedig Logan Marshall-Green alakíthatja. Rajtuk kívül még szerepelni fog a filmben Robert Downey Jr. (mint Tony Stark), Laura Harrier, valamint Tony Revolori, Martin Starr, Michael Barbieri, Donald Glover és Kenneth Choi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #4
    Háát a forgatókönyvön, nem kell olyan sokat dolgozniuk, az is biztos... :D
  • Cyberdog #3
    Hányszor rebootolják már? A reboot-t is rebootolják, Remake-k, reboot-k... Ennyire fantáziátlan nem lehet Hollywood!! Vagy mégis?
  • Ender Wiggin #2
    Az nem is film, amit nem rebootolnak minimum kétszer...
  • SupraMKIII #1
    Eddig a folytatásokat utálta mindenki, lassan a rebootba fogunk beleunni :-)