Szekeres Viktor

Folytatódik a legjobb számítógépes sorozat

Mától kezdődik itthon a Halt and Catch Fire harmadik szezonja.

A számítógépes forradalomról szóló Halt and Catch Fire - CTRL nélkül 3. évadát kezdi el sugározni az AMC november 5-én délután kettőkor, és a folytatásra sem kell egy hetet várni, hiszen a második rész már vasárnap adásba kerül. A Lee Pace, Scoot McNairy, Mackenzie Davis és Kerry Biché főszereplésével készült széria jövőre is folytatódni fog egy utolsó, negyedik évaddal, így a lezárás miatt sem kell aggódnia a nézőknek.


Az AMC saját gyártású sorozata egy ígéretes startup vállalkozás krónikája. A történet első évada még a személyi számítógépek boom-jának hajnalán indult. A 3. évad nagy fordulatszámra kapcsol: szereplőink és cégük, a Mutiny Texasból a Szilícium-völgybe, Kaliforniába költöznek. Egy kérdés tartja lázban Cameront, Joe-t és a többieket: a nagy reményekkel indított vállalkozásuk hogyan állja meg a helyét a nagyok, a nyertesek közt, az őrületes verseny közepén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Torisaru #4
    Az egyik kedvencem, inkább rétegsorozat ami nem is baj örülök hogy van egy sorozat ami a technológia és üzleti részét ilyen zseniálisan mutatja be a hőskonak.
    Design, színészek minden hozza a magas szintet, érdekes hogy eddig Steve Jobsot látták bele Lee Pace karakterébe Joe McMillanbe, a 3. évadra ez átment McAfee-be(ugye az antivirus program).:)
  • jkedzs #3
    a mr robot egy megvezetős kis faszság.
    olcsó, Lost-ból Dallas-ból elcsent trükkökkel próbálják fenntartani a néző érdeklődését, közben a végén meg kiderül, hogy hősünk behalucinálta a történet nagy részét. LOLFAIL

    első éved után instant kuka! mindenki kerülje!
  • zetortraktor #2
    Tavaly ez szerintem igaz lehetett volna, de nem hiszem, hogy a Mr. Robot erősen közepes második szezonja a nyomába érhetne a Halt piszok jó harmadikjával.
  • HTS s3rg1nh00 #1
    *khm* Mr.Robot *khm*