Szekeres Viktor

Tévésorozat készül a Harley-Davidson születéséről - itt az előzetes

A Harley és a Davidson fiúk nem sokkal az amerikai premier után nálunk is látható lesz.

Idehaza szeptember 18-án mutatja be a magyar Discovery a Harley és a Davidson fiúk (Harley and The Davidsons) című 6 részes minisorozatát. A Harley-Davidson motorokat gyártó cég történetét bemutatót sorozat olyan sztár színészeket vonultat fel, mint Michiel Huisman, Robert Aramayo és Bug Hall. Mellettük Stephen Rider, Jessica Camacho, Daniel Coonan, Annie Read, Wilson Bethel, Dougray Scott, Gabe Luna és Alex Shaffer.


A sorozat szinopszisa: "Walter és Arthur Davidson és Bill Harley mindenüket felteszik és kockáztatják közös álmuk megvalósításához. Számos kihívással, olykor morális kérdésekkel kell szembenézniük mire elérik, amire vágynak és megépítik a 100 éve töretlenül sikeres, sőt azóta legendássá váló motort. A történet a század elején játszódik, ami a nagy társadalmi és technológiai fejlődés, de egyben a válságok korszaka.
Mindhármukat más ambíció hajtja. Míg Walter Davidson fő vágya a társadalmi korlátok és konvenciók meghaladása, a szabadság és az erő megélése, Arthur Davidsont inkább a hírnév megszerzése, Bill Harleyt pedig az önállósodás vágya vezeti, aki mielőbb szeretne a szüleitől függetlenedni és, mérnöki tehetségét kamatoztatni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!