Szekeres Viktor

Tényleg nagy siker az új MacGyver-tévésorozat

A MacGyver 22 epizódot fog szállítani az idei szezonban.

A papírformának megfelelően akárcsak a Hawaii Five-0 felújítása, úgy a MacGyver is sikernek bizonyult a CBS csatornán, a Hawaii Five-0-t is jegyző Peter Lenkov bábáskodása mellett - a Hawaii Five-0-t felvezető sorozatként. A legutóbbi epizódot 7,5 millióan látták Amerikában, s bár ez némiképp elmarad a H50 kilencmilliót is meghaladó nézettségétől, a sorozat növelte idősávjának nézettségét tavalyhoz képest.

Az új MacGyver főszereplője Lucas Till, akinek a társát a Helyszínelőkből jól ismert George Eads alakítja majd. Till egy huszonéves férfit játszik, aki egy titkos szervezetet alapít az amerikai kormányon belül, hogy nem tipikus problémamegoldási képességeivel, valamint tudományos ismereteivel életeket mentsen magas kockázati besorolást jelentő ügyekben. További szereplők: Justin Hires, Tristin Mays és Sandrine Holt érkezett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #7
    A 18-49-ben 1.1 a rating. Az közel van a kaszát jelentő 1 alatti értékhez. Hogy a stúdió rendelt még egy évadot az nem jelenti azt, hogy siker. Vagy igen? Ellenben a nézői és a kritikusi vélemény arra utal, hogy nem hogy nem siker, de egyenesen rossz...
  • Celeborn #6
    Ott a Firefly. 9.1 pont, mégsem élt meg egy fél évadot sem. És ezzel nincs egyedül.
  • kalapos01 #5
    Csatorna: "Jól teljesít a sorozat, kérünk be plusz részeket belőle."
    Gyépés, 1.0-ás magyar Pistike: "IMDB!!! 4 PONT!! BUKÁS!!"

    Nyilván a csatorna, ha bármilyen szempontból bukta lenne számára, akkor is bekérné, mert jótékonysági intézmény.

    Vajon kinek van egy cseppnyi köze a témához? Vajon Pistike rádöbben idővel arra, hogy a.) minőség nem egyenlő a mennyiséggel, b.) a kutyát sem érdekel az olyan IMDB-pontszám, aminél sokan divatból egyessel szavaznak, csak azért, mert feldolgozásról van szó?

    (De komolyan, mekkora ész kell ahhoz, hogy valaki azt higgye, hogy 3000(!!!) (előttem a kép az Austin Powers-ből "Egy... millió... dollár!") szavazatra azt higgye, hogy bárki is leszarja sokmilliós nézőszám ellenében?)
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2016.10.19. 04:20:59
  • Jackal #4
    Nemtom a szerző mit szívott miközben nézte vagy írta ezt a cikket. Nekem is kéne belőle, mert anélkül szenvedés volt(olvasni is ezt a fizetett hirdetést).
    De én vagyok a hülye, hogy rákattintok...
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.10.18. 17:33:01
  • MZperX75 #3
    4.4pont Hehe ,talán lesz 2. évad.

    8.5pont alatt nem nézek sorozatot :)
  • molnibalage83 #2
    Mi van...? Siker? Imdb-n 4 kröüli pontozással áll. Úgy el fogják kaszálni, mint a szél. Elmúlt már az net előtti időszak, hogy 4-6 pontos sorozatok megéljenek több évadot...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.10.18. 15:35:43
  • Ender Wiggin #1
    "MacGyver has received generally negative reviews from television critics, with many poorly comparing it to the original"

    "Rotten Tomatoes shows a 25% "rotten" rating with the sites critical consensus reading, "Despite using spare parts from countless successful TV procedurals, the new MacGyver fails to cobble together a compelling show."

    IMDB 4.4

    4 epizód, hetente egy-egy millióval kevesebb nézővel.

    Összegezve: "nagy siker."